עבור לתוכן

מי חסם לי את החשבון בפייסבוק?

Featured Replies

פורסם

היום ניסיתי להיכנס לפייסבוק. להפתעתי, ראיתי שהחשבון שלי נחסם ע"י האדמיניסטרטור. מי אחראי לזה ולמה? מי שאחראי לזה, שיודה ואני לא אעשה לו כלום. מבטיח. אני לא בנאדם אלים, לא מילולית ולא פיזית. :)

פורסם

ראיתי משהו דומה לזה... חשבתי שזה בגלל הוירוס שהסתובב וחסמו כמה חשבונות אולי בטעות... תבצע פניה ל-admin (יש שם משהו כזה)

כנס לכתובת שכתובה מטה, ותפרט להם מה הבעיה (מקווה שזה עובד ולא צריך להיות רשום באתר כדי להשתמש בזה...)

http://www.facebook.com/help/contact_generic.php

פורסם

אולי זה לא אף אחד כאן אלא מישהו מלמעלה ששם לב שצירפת 10 פעמים כל בנאדם שראית שקיים בפייסבוק?

פורסם

על זה אמרו גדולים ממני "גם אני חבר של דרור חזן ! " :lol: :lol:

פורסם

אני מניח שלא מעט אנשים דיווחו עליך כעל תופעה מטופשת, אני אחד מהם.

(דיווח של בן אדם אחד לא היה עושה את העבודה וסוגר לך את החשבון, אני מניח שהיו יותר מ4-5 אנשים שונים)

פורסם

יש סיכויים שהורדת וירוס (אותו וירוס שמסתובב בפייסבוק).... חבר שלי גם קיבל חסימת חשבון בגלל שאחותו הורידה בטעות את הוירוס. :s07:

פורסם

הוא לא הוריד שום וירוס, זה "דרור חזן" הידוע לשמצה, והגיע הזמן שפייסבוק באמת יחסמו אותו.

פורסם

היום ניסיתי להיכנס לפייסבוק. להפתעתי, ראיתי שהחשבון שלי נחסם ע"י האדמיניסטרטור. מי אחראי לזה ולמה? מי שאחראי לזה, שיודה ואני לא אעשה לו כלום. מבטיח. אני לא בנאדם אלים, לא מילולית ולא פיזית. :)

אתה מודע לזה שאתה נמצא בhwzone.co.il ולא בפייסבוק, נכון?

למה לעזאזל אתה שואל את זה כאן? תפנה לפייסבוק. :s07:

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים