פורסם 2009 בינואר 516 שנים מחבר יש סיבה למה אני לא רואה את התמונות של העדכון האחרון ? מכיוון שהאתר שהעליתי אליו נפל..אני אעלה ל IMAGESHACK בקרוב... חבר'ה בשורה טובה...עשיתי FLASH לפי המדריך וזה מראה טמפרטורה ... 44 -45 מעלות... אני לא יודע אם זה טוב אבל זה נראה טוב... וואי היה צריך דיסקט לעדכון הזה כדי לעשות FLASH כמה זמן לקח לי למצוא !!! :-\ מי משתמש בדברים האלה היום בכלל....למה יש אפשרות לעשות FLASH רק עם זה ?? למה לא מוציאים כונן חדש יותר אמין לעשות FLASH ?!?!? אבל לא חשוב העיקר שעבד... עדיין לא פירקתי את הכרטיס כדי להתקין את האלומיניום המוזהב של המאוורר אבל כנראה היום בהמשך הערב בע"ה וזהו בנתיים ערב טוב וצום מועיל למי שצם מחר (צום עשרה בטבת) לכל מי שמעוניין הצום מתחיל ב 5:30 בבוקר ונגמר ב 17:15 . גם מי שלא נוהג לצום שיצום כמה שהוא יכול למען חיילי צהל ותושבי הדרום ולהגיד מזמורי תהילים. שה' ישמור על עם ישראל!! עידו עריכה : הטמפרטורה היא 44 מעלות ... ו 42-43 מעלות במצב של המתנה. הוכחה:
פורסם 2009 בינואר 716 שנים מחבר לצערי זה דיי הרס לי שפירקתי את הכרטיס ושמתי את החתיכת אלומיניום הדפוקה הזאת... :pissed: קודם כל, שהחתיכה הייתה מורכבת הטמפרטורה במנוחה הייתה 48 אז הורדתי אותה ומרחתי שוב ועכשיו הטמפרטורה אף פעם לא 44 היא 46 רוב הזמן שאני פותח סרט זה קופץ ל 47 חבל שפירקתי...
פורסם 2009 בינואר 716 שנים 47 מעלות נחשב הרבה?אני במאמץ על 65 מעלות עם 6800GS בOC ואין שום בעיה.47 זה לא נראה לי כ"כ הרבה..
פורסם 2009 בינואר 716 שנים מחזק. זאת אכן טמפ' מעולה לכרטיס המסך שלך, כמובן שאתה מתעצבן בגלל שכבר הייתה לך טמפ' נמוכה יותר. השאלה האם השינוי הקטן לא נבע מתנאי בדיקה שונים: כלומר הפעלה ומיד בדיקה ולאחר מכן בדיקה 2 מתבצעת כשהכרטיס מעט חם אחרי הפעלה ממושכת. הפיתרון הוא לפרק שוב ולעשות שוב את התהליך. אבל בשביל להוריד את ה-3 מעלות האלו, אתה סתם תתעצבן ובסוף תתחמם בעצמך.
פורסם 2009 בינואר 716 שנים כמו שנאמר עידוזה לא הרבהגם בכללי וגם לכרטיס שלךאני לא יודע כמה הוא אמור להיות במעלותאני חושב אבל שאפשר לבדוק את זהאבל לא לשכוח שזה כרטיס גרפיעם חיבור מלוקסבקיצרקטן קטן אבל הוא זללןאין לך מה לדאוג לדעתי..בקשר למשחה..תשים קצתממש קצתכי שיש הרבה זה שכבה עבה שלא מעבירה טובעל כאלה ליבות הייתי שם חצי ממה שאני שם על מעבד..
פורסם 2009 בינואר 1616 שנים מחבר שלום לכולם חזרתי הביתה אתמול והתחלתי קצת לעבוד היום עדכוני בע"ה במוצ"ש אז יש למה לחכות אם כי לא יהיו כל כך הרבה מכיוון אני דיי בסוף הפרויקט כלומר בשבילי הסוף של הפרוייקט זה הצביעה של המארז כי אחרי זה יש רק הרכבות ... מה שנשאר לי זה *לקדוח חורים בפילטרים של המאווררים וכך במארז *לקדוח חורים למאוורר התחתון *להכין את הכונס אויר (הולך להיות מאוד קשה...) *לקבע את שקעי ה USB ולקדוח חור בפנל צד כדי שיבצבצו *לסיים להכין את כל הגרילים למאווררים וזהו נראה לי שבת שלום עידו
פורסם 2009 בינואר 1616 שנים *לקבע את שקעי ה USB ולקדוח חור בפנל צד כדי שיבצבצואיך תעשה את זה - אני רוצה לעשות משהו דומה
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים מחבר איך תעשה את זה - אני רוצה לעשות משהו דומה הכנתי זוית מברזל וקדחתי בה חורים לברגים שיחזיקו את הPCB של הUSB וחור שהUSB עצמו יבצבץ. זה בצד אחד של הזוית. בצד השני עשיתי מספר חורים כדי לקבע את הזווית למארז עם ניתים מקווה שהבנת... בכל אופן אם תסתכל אחורה בפוסטים תראה שדיברתי על זה ואני גם מציג את הזוית עצמה פה ועכשיו לעדכון, לצערי לא הספקתי הרבה כמו שתכננתי אבל חפיף זוכרים את הסליב של הספק ?! חבר שלי הציע לי בכבל שחתכתי בתוך הספק שאומנם שמתי עליו איזולרבנד אבל לא עטפתי כל חוט בנפרד וזה מסוכן . כי יכולים להתנגש זה בזה, אז שוב פרקתי את הספק כדי לעטוף כל חוט בנפרד יצא דיי רפוי אבל מי רואה בכלל (בכל אופן הכל נעטף בעוד איזולירבנד בסוף) נעבור ל USB - עשיתי לו סליב לפני... אחרי... קלוז אפ על ה HEATSHRINK (הפעם המסתי אותו לא עם מלחם אלא עם המנורת שולחן שלי ;D זאת מנורה רגילה שמפיצה חום חבל על הזמן) ונעבור לקיט של הלדים חיברתי את ה HDD כדי למדוד כמה צריך לקצר את הכבלים של הקיט לדים. הסלבתי שוב את הכבלים פה עם איזולירבנד כדי שיהיו יותר צמודים ולא יסתבכו במאוורר הקדמי קיצרתי את החוטים והלחמתי אותם לכפתור בעזרת 3 נעלי כבלים או איך שקוראים לזה ... ותפקידם הוא שאם אני ארצה פעם לפרק את הקיט אני אוכל. כי תחשבו שהקיט מחובר מקדימה והכבלים שלו נכנסים למארז מחור קטן ומולחמים לכפתור על הרצפה לא ניתן לפרק אותו בלי זה.. קלוז אפ על ההלחמות וה נעלי כבלים ועשיתי גם סליב למאוורר של EZCOOL שקניתי לפני קרתה לי בעיה בסליב שכמעט דפקה לי את המאוורר אחת מהפינים של המאוורר שפירקתי נשברה אבל למזלי ברוך ה' הצלחתי להתגבר על הבעיה אחרי שעה פלוס של עבודה ע"י פירוק פין ממאוורר ישן והלחמתו על הכבל התוצאה המארז כרגע (אני צריך כבר לגבש דוגמת צביעה סופית כדי שאני לא אתקע בזמן הצביעה) מי שרוצה יכול לקחת את התמונה לערוך ולשלוח לי הצעות - הצבעים בכל אופן יהיו צהוב ושחור וחשבתי על דוגמת 2 פסים על הגג. וזהו להפעם תגובות!! עידו נ.ב. מגיע לי מזל טוב עברתי את ה 10,000 צפיות ;D
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים אני חושה שהעיצוב המקורי יהיה מאוד יפהה!! סחתן על העבודה והרעיון עם המנורה גדול!!!! אני יאמץ אותו (אם ישאר לי על מה לאמץ אותו) חחח אני מצפה לעדכוני צבע כבר!! מעניין יהיה ליראות הכל גמורר בהצלחה בהמשך
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים כל הכבוד, פרויקט חזק.רציתי לשאול, מאיפה קונים את הכבלים האלו של הסליבינג, מאיזה סוג של חנות? מחשבים\אלקטרוניקה?
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים שיחקתי קצת עם פוטושופ ויצא לי משהו נחמד...לא ממש ראיתי את הרעיונות שהעלת לצבע, אז אם כבר הרעיון הזה עלה, לא נורא...[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.