עבור לתוכן

חדר חם בצורה מבהילה- מה אפשר לעשות?

Featured Replies

פורסם

עוד רעיון שחשבתי עליו זה לתקוע מאוורר רגיל על כל חלון (יש לי 2), אחד שיכניס אוויר, אחד שיוציא. זה אמור להפיל פה את הטמפרטורה באופן עצבני.

חחח... אתה צריך לרשום את זה בת'רד של מכורים למחשב: "אתה מכור למחשב כשאתה מתכנן סירקולציית אוויר בחדר עם מאוורר שמכניס אוויר ומאוורר שמוציא אוויר".

אין לי ממש רעיונות לגבי קירור של החדר, אבל אם אתה לא רוצה להתקין מזגן, אז אתה יכול לקנות מאוורר חזק של "18 (חזק פי 3 ממאוורר סטנדרטי), ולהיעזר בקירור מים (מקלחת).

• תגובות 48
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בעיקרון אני אישית מציעה לך להפעיל מזגן כל היום אבל אני מבין שאתה לא רוצה אז אני אומר תיבדוק שאין לך איזה צינור של מים חמים מיתחת לריצפה.

פורסם

אתה חושב שאצלך חם? :lol:

החדר שלי ממש כור היתוך :behead: אני לא יודע מה לעשות והיה לי כבר קיץ שעבר דיון על זה אם אתה זוכרים xD הסבא והסבתא תימנים ולא מרשים לפתוח מזגן

(אין לי בחדר כי הם לא מרשים לי :pissed::bash::s07::kopfpatsch::angryfire:)

פורסם

אצלי עכשיו 31 מעלות (חדר דרום-מערבי)

פורסם

טריק קטן - תשים קערת מים באדן החלון ( אדן, או עדן?).

או קערה ליד המאוורר.

פורסם

גם אצלי בחדר יותר חם משאר הבית (קומה שנייה מול 2 "עליות גג") וגם בחורף יותר חם מהקומה למטה , ששם חובה להדליק תנור נפט.

מה גם לעתים קרובות בחדר שלי יש רוח מאוד חזקה (חלון משקיף לים ולכרמל) וזה עוזר לקירור החדר :)

פורסם

אתה יכול לקנות מאוורר חזק של "18 (חזק פי 3 ממאוורר סטנדרטי)

לא יודע מה זה מאוורר חזק פי 3 אבל אם אתה מדבר על תעשייתי עדיף חום מאשר הרעש שהדבר הזה מוציא

פורסם

אצלי אותו דבר, החדר שלי פונה לכיוון מערב והוא הכי חם רצח.

יש לי מאוורר על המדף שמופנה בעמדת המחשב, ומזגן לזמנים קשים יותר, ותכלס כבר התרגלתי

פורסם

שפוך מים קרירים על הרצפה חכה 40 דקות ותראה אם המים התחממו

אם כן אז יש לך מעבד פנטיום 4 110NM מתחת לרצפה..

פורסם

או שהבעלים הקודמים שכח 8800ULTRA ב OC בלי קירור

פורסם

HOLD IT RIGHT THERE! :police:

לא אתן לכם להפוך עוד תראד למוצף בדיחות OC של 88ULTRA :pissed:

הבנתם??

פורסם

אולי זה חדר בטחון\ממ"ד?

פורסם

בדרך כלל.. התאוריה שלך נכונה לגביי בתים חדשים..כגון וילות .. שמוסיפים להם חדר.. החדר הזה רותח רצח..

ניראה לי שזה קשור לאיטונג.. סוג החומר הבונה את הקירות +קיר הגבס שיש על זה.. יוצר אפקט של חום..

הבית של חברה שלי למשל כזה.. וילה.. עם גבס.. מהקירות החלולים אם אתה מכיר.. זה כמו לישון בקיץ

בתוך קופסאת קרטון

הבית שלי מהבתים הישנים לצערי בנוי בטון.. והקירות קרים גם בקיץ...

בנוסף החדר שלי יש לו יתרון משום שהחלון פונה לכיוון שתמיד הרוח נושבת משם.. בחדר של אחותי

שהוא בצד השני של הבית.. חם רצח תמיד.. כי אצלה אין אויר שניכנס קבוע מהחלון.

פורסם

*

פורסם

גם החדר שלי ממש חם.

החדר שלי הוא ממ"ד שיש בו רק חלון אחד ותמיד חנוק וחם פה ביחס לשאר הבית :(

יש לי מאוורר תקרה שלא מזיז לכלום.. חשבתי לעשות מזגן בחדר, אבל הבעיה שהוא ממ"ד ואי אפשר לחצוב בקיר!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים