פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים אם למישהו כאן יש את הידע והוא מוכן לשתף אותי , אני אשמח תודה רבה אחים שלי
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים מחבר השפעה של הריצה על הגוףלמשל אם אני רץ אחרי אימון משקולות אם זה בעצם שורף לי שריריםאני חדש בקטע אני רוצה להבין דברים בסיסיים.
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים ריצה היא פעילות אירובית כלומר פעילות בעצימות נמוכה המפעילה קבוצות שרירים גדולות לזמן ממושך.פעילות מסוג זה מתאפיינת בין היתר בשריפת קלוריות מוגברת, משמע הגוף משתמש במאגרי אנרגיה כדלק לפעילות הגופנית.ריצה אחרי אימון גוררת שימוש של הגוף במאגרי השומן כאנרגיה מכיוון שאחרי אימון המשקולות מאגרי האנרגיה המיידים (מאגרי גלוקוז) מדוללים.בקיצור, שורפים שומן.
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים אני מאד ממליץ על ריצת שחרור אחרי אימון כח.כמו שנאמר, הריצה היא פעילות אירובית ממושכת.ריצה לא ארוכה (10-20 דקות) מעודדת זרימת דם ופינוי חומרי פסולת שהצטברו בשרירים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.