פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים אחי הקטן היום מחק לי את העבודה הסמינריונית שלי אחרי שעמלתי עליה שנה.לתדהמתי, היא גם לא נמצאה בסל המיחזור - ככה שלא היה לי את מה לשחזר.נבהלתי מאוד אך לפתע נזכרתי שיש תוכנה הנקראת recuva שביכולתה לשחזר קבצים שנמחקו גם מסל המיחזור.אבל אני יודע שהתוכנה הזו פועלת אם נמחק משהו מהכוננים במחשב.אחי מחק לי את הקובץ מהMP4 שבו הוא היה שמור. האם התוכנה מסוגלת להחזיר קובץ שנמחק גם מMP4 או משהו כזה?ואם לא, איך אני יכול להחזיר את הקובץ הזה.בבקשה עזרו לי :'( :'(
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים כן, הוא פשוט צריך להיות מחובר למחשב, והתוכנה יכולה לסרוק אותו בתור כונן.www.recuva.comדרך אגב, ככה לומדים שעבודות חשובות מגבים ושומרים בשני מקומות שונים.
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים מחבר כן, הוא פשוט צריך להיות מחובר למחשב, והתוכנה יכולה לסרוק אותו בתור כונן.www.recuva.comדרך אגב, ככה לומדים שעבודות חשובות מגבים ושומרים בשני מקומות שונים. תודה אחי. מהפה שלך לקב"ה.אגב, הורדתי כבר את התוכנה שנתת לי והיא כותבת לי:סורק 1 מתוך 3 כונניםשלב 1 מתוך 2: סורק כונן עבור קבצים מחוקים.הMP מחובר למחשב ויחד איתו יש לי 4 כוננים. איך הוא כותב לי שיש רק 3 כוננים אחי?אגב, יש לי מערכת הפעלה ויסטה - אם צריך תוכנה אחרת אז איזה כדאי?אה ועוד משהו (כל פעם אני נזכר במשהו אחר). כאשר אחי מחק לי את הקובץ, אוטומטית הוא נעלם גם מסל המיחזור (כלומר, הוא לא היה שם בכלל).התוכנה מסוגלת לשחזר אותו?
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים מחבר טוב. שיחזרתי הכל. אפשר להודות לבחור שמעליי ושלא זה ייחשב כספאם? תודה רבה, מר בחור. :yelclap:
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים בעיקרון כל קובץ שנמחק מכונן נשמר בתיקיית סל המחזור על הכונן הזה. מצד שני, יכול להיות שבנגן MP4 אין כזאת תיקייה. בכל מקרה, אם מגבים בכמה מקומות אז חוסכים את כל הבעיות וכאב הלב. אפשר גם פשוט לשלוח לעצמך את העבודה במייל נגיד לג'ימייל או משהו כזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.