עבור לתוכן

בעייה עם גיבוי המחשב בתוכנת GHOST על דיסק DVD SATA

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

אנא עזרתכם..אני אובד עצות..

קניתי מחשב חדש עם כונן DVD SATA ודיסק קשיח כנ"ל . ללא כנון פלופי.

לאחר התקנת המחשב , אני רוצה כעת לגבות את מחציה C ל-D ולכן השתמשתי בדיסק איתחול ME שהוא BOOTABLE וצרוב על דיסק רגיל (כמו דיסקט אתחול רגיל אלא שכאן רק על דיסק בגלל שאין לי פלופי) ולאחר מכן התכוונתי להכניס דיסק רק עם קבצי GHOST 2003 לצורך יצירת אימאג' .

בעליה של המחשב (לאחר שהגדרתי כמובן בביוס את סדר האיתחול ) , אני בוחר באופצ' של BOOT עם תמיכה ב-CD (מתוך 4 האופציות הקיימות באיתחול) , אך הדיסק לא מזהה כונן CD ולא מקצה אות כונן...כנראה בגלל שהכונן הוא SATA ....במחשב אחר עם כונן CD IDE לא היתה לי בעייה .

אפשר כמובן לגבות את המחשב דרך הווינדוס עם גוסט 10 שיש לי אבל הבעייה שאני לא יודע איך אח"כ אני אוכל לשחזר במקרה של תקלה בווינדוס .

מה עושים במקרה כזה ? חיפשתי באינטרנט אולי יש איזה קובץ ISO מוכן לצריבה לדיסק שיצור דיסק איתחול תקין שמזהה SATA ולא מצאתי.

נ.ב:חשבתי להוציא את הצורב SATA באופן זמני ולהכניס במקומו צורב IDE רגיל , רק למטרת הפעולה של הגיבוי לאימג' , אבל המארז סגור עם מדבקת אחריות ...

תודה לכל מי שעוזר

פורסם

Acronis Trueimage מגיעה עם דיסק איתחול שמאפשר לשחזר מחיצות.

פורסם

גם הGHOST. בנוסף יש שלל פיצרים מעולים בדיסק הBOOT של הGHOST (חיבור רשת, סביבת גיבוי ואפילו טעינת דרייברים! לי

זה מאוד עזר בשיחזור מערך הRAID שלי)

פורסם

יש את זה גם באקרוניס מנסיון עדיפה הרבה יותר על GHOST וAltiris של סימנדרעק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים