עבור לתוכן

חוות דעת על שירות NAVIGATOR של פלאפון

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

השאלה בכותרת :)

האם זה באמת רק 19.90 בלי כלמני זיוני שכל?

האם הוא נוח?

חחח זהו בערך לבנתיים, תודה רבה!

פורסם

כן. השימוש בלתי מוגבל.

האם הוא נוח? הוא לא רע בכלל. על המטרה הוא עונה, אבל הוא קצת מעצבן.

בסך הכל התוכנה היא באותו סגנון כמו כל GPS, רק עם כמה חסרונות. אפרט אותם:

1. קשה יחסית להקליד שמות במכשיר. ההקלדה היא באותו סגנון בו תמיד מכנסיים תמליל בפלאפון, לעומת מכשירי ניווט אחרים בהם יש השלמת טקסט ובדרך זה נעשה עם סטיילוס. זה מילא- אבל זה קצת מעצבן כשהמכשיר תקוע וקצת רחוק ממך ואתה לא מחזיק אותו בכף ידך).

2. המידע אינו נמצא על המכשיר. המכשיר מוריד כל פעם את המפות מפלאפון. זה קצת מאט את העניינים.

3. המכשיר בא מן הסתם במקום מכשיר אחר ברכב (כמו SPIRIT). אם זה המצב, לדעתי הוא הרבה פחות נוח ממנו (בתור טלפון).

4. הממשק פחות גמיש. בתוכנה iGO לדוגמה, כשאר רוצים לעשות "זום אין\אאוט" יש כפתורים נוחים ויעודיים שרק צריך ללחוץ עליהם. זה גם עושה את זה מהר, יחסית. ניתן להזיז את המפה ולסקור אותה אם רוצים. פה זה גם נכון, רק קצת יותר מעצבן. צריך להיכנס לתפריט וללחוץ על "התרחק\התקרב", זה לוקח קצת יותר זמן ואי אפשר להזיז (PAN) את המפה.

זהו נראה לי...

עריכה:

נ.ב: אצלנו קיבעו ברכב את מכשיר ה TELIT GPS החדש של פלאפון שיעודי לרכב.

משום מה הנחתי שאתה מדבר עליו. אם לא, תשכח מהחסרונות התלויות במכשיר ותתמקד במה שקשור בתוכנה.

בכל מקרה, אם המכשיר אינו מקובע ברכב, יהיה קצת קשה לנווט איתו לדעתי (מנסיון).

מצד שני, אתה יכול לנסות את זה חודש ואחרי זה לבטל.

פורסם

אבל תראה במה יותר תשתמש באינטרנט שלהם או בGPS .

ככה או ככה אתה תשלם את ה20 שקל האלה .

לפני כחודשיים קניתי מכשיר מפלאפון והם שאלו אותי מה אני צריך GPS או אינטרנט והם אמרו שאני יצטרך לשלם על משהו .

אז תראה במה יותר תשתמש .

אבל האינטרנט בפלאפון הוא סתם חרא . ככה שאם אתה צריך GPS אז כבר תיקח GPS .

ד"א כבר קנית מכשיר ?.

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי למה כל ת'רד ב HWZONE חייב, אבל פשוט חייב להיות הצעות קניה ורכישה? :bash::s07:

הבן אדם ביקש חוות דעת על GPS, לא עצה מה לקנות ומה לעשות.

פורסם

יש לי את השירות המבוקש, היתרון הוא שהוא נייד (כלומר במכשיר הנייד שלי), ואני יכול להעזר בו בכל הנסיעות (פרטי, צבא, עבודה)

חסרונות:

1. לפעמים לוקח למכשיר זמן רב להתאפס (כלומר, להתחבר ללווין ולאתר את המיקום שלי)

2. משום מה, לפעמים המכשיר בחר נתיבים לא הגיוניים (למרות שהוא מוריד את המפה אונליין - שאני מאמין שהם כל הזמן מתעדכנות)

התוצאות?

א. טיילתי לי שבוע שעבר בחיפה, וכאשר רציתי לצאת משם, המכשיר התחיל לנווט אותי, לאחר כמה דקות של טיול בעיר, אני מגלה שהגעתי לנקודת המוצא שלי :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אוקי, תודה לכולכם!

אני מדבר על מכשיר קיים, LG8300, זה עם הרמקולים סטריאו גדולים כאלה,

אני צריך את זה לצרכי עבודה, אני נוסע הרבה במסגרת העבודה שלי, ולכן אני צריך אותו.

בנוגע לממשק הויזואלי, לא ממש משנה לי, אני מתכוון להסתמך רק על הניווט הקולי, האם מהבחינה הזו הוא נוח ו"אמין"?

השימוש שלי בו הוא נטו הכנסת כתובת מסויימת, ונסיעה עד לכתובת, לא מאמין שאצטרך אותו ל"אילתורים"

שוב תודה לכולם!

פורסם

גם אני לא משתמש בחיווי הויזואלי

אני פשוט מקשיב...

הפלאפון מונח ליד הבלם יד..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים