עבור לתוכן

הצילו! עכבר בבית

Featured Replies

פורסם

לי היתה בעיה דומה פעם.

אחרי חיפוש קטן גיליתי שהם נכנסים דרך הביוב.

חפש פתח ביוב פתוח בבית וסגור אותו טוב שלא יוכלו להיכנס עוד.

הרבה פעמים הפתחים האלה לא סגורים מספיק חזק ודחיפה קטנה פותחת אותם.

אפשר להשתמש בדבק כדי לסגור אותם היטב, אבל לא משהו שיקשה עליך לפתוח אותם בעתיד.

הם יכולים גם להיכנס דרך האסלה אז אם יש שירותים לא תקינים בבית שאין בהם מים, תאטום אותם.

אסלות שכן בשימוש, תשתמש במיכלי חיטוי שמורידים צבע כל הורדת מיים.

קנה קוביות רעל כחולות של "רטרים" (50-70 שקל).

אם אין לך בבית, קנה חבילת כפפות גופי חד פעמיות.

קח נקניקיה לא מבושלת ותמרח/פרק/דחוף אותה מסביב הקוביות של רטרים ככה שזה ימלא את התעלות של הקוביה.

שים קוביה אחת בשניים שלוש נקודות בבית.

פעם ביום תבדוק אם נעלם ושים אחד חדש במקום.

אם הקוביות נעלמות מהר ובכמות אז תנמיך תדירות החלפה, הם כבר בדרך לקבר.

אחרי איזה שבוע שבועיים כל העכברים שעדיין בבית (כנראה חולדות) ימותו ורק נשאר לזרוק אותם.

האף שלך כבר יגיד לך מתי ואיפה, תקפיד לעשות סיבוב הרחה פעם פעמיים ביום.

אני זרקתי גם שני קוביות לתוך הפתח של הביוב לפני שאטמתי, שישרפו כולם.

אם יש לך חתול או כלב בבית אז כך אותם לווטרינר לטיפול בפרעושים (העכברים יכולים להעביר להם) ואז שים אותם אצל מישהו אחר לשבועיים עד שהכול יגמר.

בהצלחה. :xyxthumbs:

• תגובות 39
  • צפיות 9.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן תקנה כמה מלכודות דביקות .

על החומר הדביק יש ריח שמושך את העכברים .

שים אחת בכל חדר ותראה שהעכבר יתפס .

אחרי זה פשוט תיקח את המלכודות ותשחרר את העכבר מחוץ לבית (לא ליד הבית) .

אבל כשאתה משחרר אותו אז תשחרר אותו גם מהמלכודת .

כי אז חתולים יכולים לאכול אותו או שילדים יתעללו בו (גם עכבר זאת חיה ) .

פורסם
  • מחבר

אני לא הולך להרעיל אותו כי אני לא רוצה שום גופות בבית - מה שגם יש לי שני איזורי צנרת חלולים, שכנראה הם מגיעים משם, ואז לך תוציא אותו משם. לשבור קיר אני לא רוצה.

פורסם

כמעט אף פעם אין כזה דבר חולדה אחת.

אם יש אחד תהיה בטוח שיש שם עוד.

קודם תאטום את הצינורות ואז אם אתה רוצה מלכודות אז תמצא משהו שיכול להתמודד עם חולדות.

עכברים הם קטנים ורוב המלכודות קפיץ ודבק מיועדות להם.

חולדות הם גדולות וחזקות ומלכודות של עכברים לא יתאימו להם.

מחיפוש שעשיתי בזמנו באינטרנט גם למדתי שחולדות הם מאוד אינטלגנטיות.

אם חולדה אחת תילכד במלכודת החולדות האחרות ילמדו להיתרחק מזה.

ולכן יכול להיות שלא יהיה מנוס מלהשתמש ברעל.

גם מרעל קטלני חולדות לומדות להמנע.

לרעל מסוג הקוביות לוקח זמן רב להשפיע ולכן החולדות לא מצליחות להבין שהרעל הוא הגורם למוות.

פורסם

כולם פה אומרים גבינה גבינה... תקשיב כל לוכד עכברים היום שתשאל אותו יגיד לא לשים גבינה כי זה לא ממש מושך אותם...

שים חמאת בוטנים. מנסיון עם הרבה עכברים וחולדות שווה פי 100 מסתם גבינה.

פורסם

המדבקות האלה לא עובדות..

יש כזה כלוב ששמים בקצה שלו משהו ואז ברגע שהוא נוגע בו הדלת נסגרת..

לנו זה עבד, ושמנו לו נקניקייה שם.

פורסם

תשים על הדלת שלט כזה

biohazard.jpg

העכברים יחשבו שהם הגיעו למעבדה ביולוגית וימלטו לפני שיזריקו להם כל מיני דברים.

עכשיו ברצינות - אני מאוד נגד רעל. עכברים מורעלים עלולים להאכל על ידי חיות מוגנות ולהרעיל גם אותן (דורסי לילה לדוגמא). אני גם מאוד נגד מלכודות שפוצעות את העכבר. הדרך הכי טובה להתמודד נגד עכברים היא לסלק כל מקור מזון מהבית (לשמור על ניקיון, לשמור את האוכל סגור תמיד) ולהשתמש במלכודות כלוב כמו שכבר הומלץ לך כאן.

פורסם

בניגוד לאחרים אני מבקש ממך להימנע ממלכודות קפיץ (סטייל טום וג'רי) או מלכודות דבק - זה ממש ממש אכזרי.

הפתרון שלי, תשיג אחד כזה: 2mdp3ys.jpg:xyxthumbs:

פורסם

לא כל חתול יצוד עכברים.

אני בספק אם החתולה שלנו לא תפחד מהם

עכשיו ברצינות - אני מאוד נגד רעל. עכברים מורעלים עלולים להאכל על ידי חיות מוגנות ולהרעיל גם אותן (דורסי לילה לדוגמא). אני גם מאוד נגד מלכודות שפוצעות את העכבר. הדרך הכי טובה להתמודד נגד עכברים היא לסלק כל מקור מזון מהבית (לשמור על ניקיון, לשמור את האוכל סגור תמיד) ולהשתמש במלכודות כלוב כמו שכבר הומלץ לך כאן.

איך הוא אמור לסלק כל מזון מהבית? לרעוב?

פורסם

כן

פורסם

בניגוד לאחרים אני מבקש ממך להימנע ממלכודות קפיץ (סטייל טום וג'רי) או מלכודות דבק - זה ממש ממש אכזרי.

גם אני אמרתי את זה. בטום וג'רי המלכודת תופסת את הזנב אבל המורה לפיסיקה הראה מלכודת אמיתית. הוא הדגים עם עיפרון. הקפיץ שקופץ שובר חעכר אצ המפרקת. אם לעכבר יש מזל הוא מת מיד. אם לא, הוא סובל הרבה מאוד. (כידוע מע' העצבים עוברת דרך עמוד השדרה)

פורסם

מה שאתה מחפש נראה כך:http://www.homecenter.co.il/142-he-p1347-v1348/HomeCenter.aspx

לנו היה 2 שדומים לו רק עם חורים במקום רשת מסביב...אתה שם לחם מרוח בחמאת בוטנים בקצה וזה תופס אותו.

יום אחרי זה פשוט משחררים אותו איפה שבא לך.

פורסם

במלכודות דבק העכבר נדבק ומנסה בכל כוחו להימלט תוך כדי קריעת העור והפרווה מגופו.

פורסם
  • מחבר

הכרזתי מלחמה כוללת.

היום החל מהצהריים עד עכשיו סתמתי בגבס כל מיני חורים בכל הבית - בשירותים, מאחורי ארונות המטבח וכו'.

ליד המקרר (כידוע הם אוהבים להתחבא מאחוריו) שמתי מלכודת דבר עם נקניקיה מרוחה בחמאת בוטנים באמצע. מתחת לאחת הספות שמתי מלכודת דבק עם נקניקייה, ובין הספות שמתי מלכודת כלוב עם נקניקייה על הוו וחמאת בוטנים מתחת (היות ומצאתי סימני עכברים רק בסלון ובמטבח).

נראה מה יהיה. אין לכם מה להצטער על העכבר, זוג עכברים יכולים להוליד 100 צאצאים בשנה. אם זה לא יעבוד אני אקנה 5 מלכודות ששוברות את המפרקת - אולי תחשבו שזה אכזרי וכו', אבל נראה איך אתם תאהבו את זה שרץ לכם בבית עכבר. הלילה כמעט ולא ישנתי, כל חצי שעה התעוררתי כי הייתי בטוח שרצים עלי עכברים.

פורסם

אז מה הבעיה להרוג בנאדם, תהרוג בנאדם יבואו עוד כמה מאות אלפים ביום.

זה אכזרי יש מלכודות פחות אכזריות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים