פורסם 2003 ביוני 722 שנים בזמן האחרון התמונה הזאת מופצת במייל, וכבר קיבלתי אותה כמה פעמים מכמה אנשים.מישהו לעזזל מוכן להגיד לי מה מצחיק פה???נראה לי שמי שהפיץ את התמונה הזאת לא כל כך יודע חוקי תנועה ולכן הוא חושב שזה מצחיק...אז למי שלא יודע:תמרור שממוקם מתחת לרמזור נכנס לתוקף כאשר הרמזור מקולקל או לא פעיל(זהוב מהבהב) - אפשר לראות מתחת להמון רמזורים את התמרור עצור או תן זכות קדימה.ומה שאומרת התמונה "המצחיקה" הזאת זה שפשוט שהרמזור הזה מקולקל או לא פעיל - אסורה הפניה שמאלה.האם זה כל כך מצחיק ?....
פורסם 2003 ביוני 722 שנים התמרורים, עליהם אתה מדבר, (עצור/תן זכות קדימה) באמת תקפים כאשר הרמזור אינו עובד אך זה לא קשור לאיסור פניה.
פורסם 2003 ביוני 722 שנים שהרמזור מראה פנייה שמאלה והתמרור אוסר פנייה שמאלה.אם אני לא טועה לזה התכוונושאם הרמזור משובת אין פנייה שמאלה.
פורסם 2003 ביוני 722 שנים אז למי שלא יודע:תמרור שממוקם מתחת לרמזור נכנס לתוקף כאשר הרמזור מקולקל או לא פעיל(זהוב מהבהב) - אפשר לראות מתחת להמון רמזורים את התמרור עצור או תן זכות קדימה.ומה שאומרת התמונה "המצחיקה" הזאת זה שפשוט שהרמזור הזה מקולקל או לא פעיל - אסורה הפניה שמאלה.האם זה כל כך מצחיק ?....אתה צודק לחלוטין! אין פה שום שגיאה. מה לעשות שלא כל הנהגים באמת מבינים את הסמנים?
פורסם 2003 ביוני 722 שנים מחבר צר לי maverick אבל אתה שוגה...אין הבחנה בחוק לגבי סוג התמרור - וזה ממש לא משנה אם מדובר בתמרור עצור או איסור פניה.
פורסם 2003 ביוני 722 שנים צריך להציג את זה לפני נהגים ולבדוק אם זה מצחיק -ואם כן להגידאדוני אתה רוצח אתה טרוריסט אותך למשטרה!
פורסם 2003 ביוני 722 שנים החוק קובע כי קודם חובה לציית לשוטר אחרי זה לרמזור ורק אם שניהם לא פעילים לתמרוריש צמתים שהרמזורים בהם פעילים רק בחלק מהיום (לדוגמא הצומת שליד קרית הפלדה שפעיל רק בשעות שבהן העובדים יוצאים וחוזרים למפעל)כשהרמזורים לא פעילים מצייתים לתמרורים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.