עבור לתוכן

אין לי צייר במחשב

Featured Replies

פורסם

שלום

אין לי את תוכנת הצייר המוכרת לכולנו במחשב. בדר"כ היא נמצאת בתפריט התחל- עזרים אבל בוודאות אין לי את התוכנה.

האם יש אפשרות להתקין את הצייר בנפרד בתוך הווינדווס???

תודה

פורסם

לך לRUN ותקליד PAINT. תראה אם זה פותח לך משהו.

פורסם
  • מחבר

אז זהו שיש לי בעיה נוספת- בכל פעם שאני לוחץ על תפריט התחל ואז בוחר או "חיפוש" או "הפעלה" או "עזרה ותמיכה" אז הוא נותן לי הערה "לא ניתן ליצור קיצור דרך כאן" ובכלל לא ביקשתי קיצור דרך- הוא לא נכנס לחיפוש ולא להפעלה.... מה אני עושה בקשר לזה?

פורסם

עושה רושם שהעדר הצייר הוא הקטנה שבבעיותיך... מה עוד לא עובד במחשב הזה כמו שצריך?

פורסם
  • מחבר

חחח באמת לא חסר- אני עכשיו בפרוייקט לסדר את הכל- אני אשמח אם תעזור לי...הבעיה הנוספת שלי היא... אני לא רואה תמונות ממוזערות בתיקיות של תמונות (מבלי לפתוח את התמונה - אני בוחר בתצוגה - "תמונות ממוזערות" וכל התמונות שלי מופיעות כסמלים . עכשיו נשאר לי רק האופציה של "סרט שקופיות" . [br]פורסם בתאריך: 26.08.2008 בשעה 22:27:33

אתה עדיין כאן?
פורסם

תוסיף תחת ADD REMOVE PROGRAMS תחת ADD WINDOWS COMPONENTS תראה שמסומן כמו בתמונה. אם הכל מסומן, אתה צריך לעשות REPAIR למערכת ההפעלה

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

באמת לא היה מסומן ב "וי" ה accessories and utilities אבל ברגע שסימנתי וי ונתתי אישור הוא נתן לי להמתין ואז עצר באמצע ונתן לי הודעה .

ראה מסמך מצורף- אין לי מושג מה הוא רוצה...

[attachment deleted by admin]

פורסם

תכניס את הדיסק של Windows , ובשורה שם תחליף ל D:\i386 (בהנחה ש D זה הכונן האופטי שלך)

פורסם
  • מחבר

דיסק של וינדווס? חחח

אני בטוח שגם לך אין דיסק של וינדווס..

אפשר לעשות את זה בלי דיסק?

פורסם

תתפלא, יש לי דיסקים של Windows של רוב הגרסאות שיצאו (הדיסקים של 95, XP וויסטה אפילו מקוריים)

פורסם

אתה יכול לעשות SYSTEM RESTORE לתקופה שהייתה לך PAINT ואולי זה יעבוד ללא הדיסק. אני ממליץ לך לרכוש CD של WINDOWS ישנם מבצעים לתלמידים וסטודנטים והמחיר יחסית לא בשמיים.

פורסם
  • מחבר

טוב אז אני מבין שמפה אין לי יותר מה לעשות ואני חייב דיסק של וינדווס... אני צודק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים