פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים המחשב עושה ריסטרטים ולפעמים גם נכבה לבד וצריך להדליק אותו מחדשזה מה שרשום לי בשגיאות, יש לי ווינדוס XP*המחשב שלך עלול להמצא בסיכון התוכנית TOTAL PROTECTION אינה פעילה (לחץ על בלון זה)*חומת אש - פעילה*עדכונים אוטומטי - פעיל*הגנה מפני וירוסים - פעיל*המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה, נוצר יומן רישום של שגיאה זו נא ספק מידע אודות בעיה זו...*MCSHIELD.EXE נתקל בבעיה ועלול להסגר, אנו מתנצלים על אי הנוחותמה נראה לכם הבעיה?אתם חושבים שאם אני אפשרמט כל הכל יסתדר?או שיש וירוס או משהו...תודה מראש לעוזרים...
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים יש לך אינטיוירוס של בזק?תסיר אותו ותתקשר למוקד שלהם (166) כדי שיורידו ויוסיפו לך את הרישון מחדש לפני אתה מתקין אותו מחדש.
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים מחבר יש לך אינטיוירוס של בזק?תסיר אותו ותתקשר למוקד שלהם (166) כדי שיורידו ויוסיפו לך את הרישון מחדש לפני אתה מתקין אותו מחדש.לא הבנתי מה הם צריכים להוסיף לי?
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים רישיון באתר הניהול של mcafee כדי שתוכל להתקין אותו מחדש. תוכנה מפגרת, אין מה לעשות
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים מחבר תממליץ אז לבטל תאנטי וירוס של בזקולהתקין NOD32?תמאמין שזה יסתדר?אבל למה המחשב גם נכבה מעצמו?זה קשור לבעיה הזאת?
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים אני לא ממליץ לך על שום דבר ומי שאמור להיות אחראי על המוצר הזה זה מק'אפי ובזק כמשווקת ומספקת תמיכה. כמו שציינתי התוכנה דיי מפגרת רק מעצם העובדה שהיא לא מיודעת לקהל יעד שהיא משווקת אליו מהתחלה. במקור היא מיועדת לרשת מחשבים ארגונית עם מנהל רשת ולא תפזורת של לקוחות פרטיים עם מחשבים שלא ניתן לשלוט בהם ע"י policy וכד'. בקיצור תעשה מה שאתה חושב לנכון.
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים אם מדובר במסכים כחולים יש לך מדריך מצויין איך לנתח קבצי DUMP בסטיקי של פורום תמיכה טכנית.
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים מחבר אם מדובר במסכים כחולים יש לך מדריך מצויין איך לנתח קבצי DUMP בסטיקי של פורום תמיכה טכנית.זה לא מסכים כחולים
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים יש לך סטיקי שלם בפורום תמיכה טכנית - תעבור עליו.אני משאיר בנתיים את הדיון פה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.