פורסם 2003 ביוני 722 שנים ?3 פעמים שלחתי אף פעם לא מחזירים תשוובהאני רוצה לדעת אם יש SK7 ...אין SK7 במלאיויש לך גם אינדיקציה באתר עצמו למה שיש ולמה שאין במלאי
פורסם 2003 ביוני 722 שנים היייי, אנשיםלאן שלחתם את ה E-MAIL? כי בדקתי ולא התקבלו כאלו שלא ענינו עליהם...תומרזיגזג2000
פורסם 2003 ביוני 722 שנים לי הם תמיד עונים, חוץ מפעם אחת שהסתבר לי שפשוט לחצתי על הכפתור הלא נכון ולא נשלח כלום...
פורסם 2003 ביוני 722 שנים מחבר לחצתי על שירות לקוחות ואז יש כתובת אימייל שם מלא ושאילתהמילאתי שם ולחצי המשךיותר לא קיבלתי תשובה.
פורסם 2003 ביוני 722 שנים המממ ..... יכול להיות שהדבר הזה לא עובד בכלל ...בכל מקרה , אם יש למישהו שאלות או כל דבר , זה המייל שאליו מומלץ לשלוח את כל המיילים שלכם :service@zigzag2000.co.il
פורסם 2003 ביוני 722 שנים שלח לי בפרטי את ה E-MAIL עם השאלות ותקבל תשובה אני אבדוק את הנושא הזה באתר אולי הקישור משם לא טוב... בכל מקרה הE-MAIL לא הגיע, אם הוא היה מגיע היינו עונים. אפשר לשלוח לכאן SERVICE@ZIGZAG2000.CO.IL יום טוב, תומר
פורסם 2003 ביוני 722 שנים תומר מזיגזג?פיספסתי משהו?אני מכיר את אורן, ארז ופבל הרשמנטי אבל מי זה תומר?
פורסם 2003 ביוני 822 שנים האם זה באמת המקום להתלונן על זיגזאג?!אני לא מבין את זה, בשלושת הימים האחרונים פורסמו פה ת'רדים על זיגזאג, סימפלטק ופנדה...חלאס...יש דבר כזה TELEPHONEfucking use the damn thing ha?
פורסם 2003 ביוני 822 שנים תומר מזיגזג? פיספסתי משהו? אני מכיר את אורן, ארז ופבל הרשמנטי אבל מי זה תומר? הוא סתם מתנחל שם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.