עבור לתוכן

המלצות למסכים עבור עבודה בשוק ההון גרפים זמן אמת תקציב 4K-5K

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני זקוק למחשב לעבודה באינטרנט בשוק ההון הצורך המיוחד שלי הוא לחבר בסופו של דבר 4 מסכים (שני כרטיס מסך) לאותו מחשב שבהם אני רואה בעיקר גרפים בזמן אמת.

לאור העובדה שהמחשב ישמש אותי לעבודה אני רוצה שיורכב מחלקים אמינים ככל האפשר ושקטים ככל האפשר

אני מצרף מפרט שבניתי בעצמי באתר של נעה מחשבים שהומלץ ע"י חבר אשמח לשמוע תגובות נוספות בקשר לחנות זו.

אין לי יותר מידי ידע רק מה שקראתי באתרים שונים.

Samsung 2243BW LCD 22" 1:8000 5MS, יחידות 3

¤4305

http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3080

בחרתי את המסכים הללו בגלל שיש להם תכונת פיבוט (יכולים לעבוד במצב מאונך).

מבחינת שטח מסך מה עדיף לי 3 מסכים של 22 ברזולוציה של 1050X1600 או שני מסכים של 24 ברזולוציה של 1200X1900?

השאלה היא האם ברזולציה גבוהה יותר אני אוכל להכניס יותר גרפים בכל מסך ? ועדיין אוכל לראות את הנתונים בצורה טובה

אם יש דגמים אחרים עם תכונות דומות שמומלצים אשמח לשמוע

בתודה מראש

חזי

פורסם

מבחינת שטח מסך מה עדיף לי 3 מסכים של 22 ברזולוציה של 1050X1600 או שני מסכים של 24 ברזולוציה של 1200X1900?

עד היום חשבתי שמי שמחפש לעבוד בשוק ההון צריך לדעת חשבון. נראה שטעיתי.

פורסם

חזי, אם תכתוב את ההודעות שלך בשחור ולא באדום יהיה הרבה יותר קל לקרוא אותם.

3 מסכי "22 ייתנו לך לא רק יותר רזולוציה אלא גם גודל נקודה גדול יותר, יתרון נוסף.

פורסם
  • מחבר

היי נועם

תודה על התגובה. לא הבנתי אם למסך 22 יש רזולוציה של 1050X1680

ולמסך 24 יש רזולוציה 1200X1900 אז במסך ה24 אמורות להיות נקודות יותר קטנות.

מה שאומר שאוכל לראות גם תמונות או במקרה שלי גרפים קטנים יותר עדיין ברמת חדות גבוהה

דבר שיאפשר לי להכניס יותר גרפים בכל מסך.

מעבר לזה מה דעתך על מסכי 24 הזולים שמוצעים כיום למכירה במחיר של 1.5K-2K לדוגמא VIEWSONIC או AOC

חזי

פורסם

גודל הפיקסלים הוא עניין של חשבון פשוט, ואם אתה מתעצל לעשות את החשבון יש טבלה שמסכמת את כל המספרים בקישור הבא:

http://www.prismo.ch/comparisons/desktop.php

אני חושב שחלק ממסכי ה-"24 מהווים רכישה משתלמת למדי (כגון ה-Q241WB של Viewsonic), אם כי איכות התמונה שלהם אינה גבוהה במיוחד, אבל את אותו הדבר אפשר להגיד גם על שלל מסכי ה-"22 שנמכרים בהבדל של מאות שקלים בודדות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים