עבור לתוכן

אתגר למומחים!!!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש לי ידידה שעובדת שמוסד ציבורי מול מחשב,וינדוס אקספי,

עכשיו היה להם תמיד את המישחקים של הוינדוס, משום מה מחקו להם אותם,

היתי אצלה היום זה חשבון מוגבל מאוד,אין גישה לCDROM ולא למחשב שלי ולא לפקודת ההפעלה,יש לה במחשב תפרטים קלסיים ישנים כמו וינדוס 98

אני יכול להגיע למשמש הזה דרך מצב בטוח ולסדר שהיו לה משחקים אבל אני מחפש דרך אחרת,נסינו עוד דרך להגיע למישחקים דרך תפרטי העזרה בהתחלה עזרה ותמיכה----->מוסיקה וידאו משחקים ותמונות------>משחקים------->משחקי WINDOWS ומשם כבר מגיעים למשחקים.

הבעיה שאין לה אותם על המחשב הוידוס לא מצליח להפעיל אותם משם שמנסית להפעיל אותם הוא רושם שזה לא נימצא או משהוא כזה

אני חשבתי על להכין דיסק אם תפרטים ולהכניס לשם את המשחקים בתקווה שההפעלה אוטומטית של התקליטור תעבוד ואז להפעיל את המישחקים אך ניתקלתי בבעיה. כאשר אני צריך לתת נתיב לקובץ לדוגמה %SystemRoot%\system32\sol.exe% פה הוא הולך לתקיה של הוינדוס ואס סיסטם 32 ומפעיל את המישחק

מה שחסר לי פה זה הפקודה של הCDROM למשל %CDROM% ואז נתיב הקובץ וסימתי בתקווה שההפעלה אוטומטית תעבוד

כאשר ניסיתי לכתוב את הפקודה הבאה CDROM%\sol.exe% הוא לא קיבל אותה

אם משהוא יודע מה הפקודה שצריך לרשום שילך לתקליטור אני ישמח אם הוא ירשום לי פה

אין גם מקש ימיני של העכבר שזה בכלל בעיה

האים יש דרך מסוימת להעתיק את המשחקים למחשב או לפצח את זה

אשמח לתגובות

פורסם

D:\sol.exe

בהנחה ש D זה אות הכונן של הסידירום

פורסם

יש לי אתגר בשבילך

תשים כותרת נורמאלית

ובקשר למשחקים, תזכור שאתה צריך שיתאימו לגירסא שלה, לפי התיאור שלך המשחקים של XP לא יעבדו

פורסם

יש לי אתגר בשבילך

תשים כותרת נורמאלית

בנוסף לכך דרכים לאכיפת כללי אבטחה/מדיניות של חברות/מוסדות לא ידונו פה לכן הדיון ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים