עבור לתוכן

מחירים בסקאל דיוטי פרי--> מישהו יודע?

Featured Replies

פורסם

אני נוסע בקרוב מאוד לחול ורציתי לדעת קצת מחירים מישהו יודע כמה עולה משחק לסוני 3 בדיוטי פרי? כמה עולה שלט XBOX אלחוטי ואיזה דברים כדאי לקנות שם? אני נוסע לאירופה ככה שמשתלם לי יותר לקנות בדיוטי... תודה

פורסם

אם אתה לא צריך את הדברים לנסיעה,

פשוט תבדוק כמה עולה בארץ ואם בדיוטי פרי תמצא זול יותר, אז תקנה.

באירופה כמעט בטוח שזה לא יהיה יותר זול.

פורסם

סקאל לא יהיו שם משבוע הבא, בכל מקרה הדיוטי פרי בארץ זה עבודה בעיניים, עדיף לקנות בחנות רגילה בחו"ל או בדיוטי פרי בחו"ל.

פורסם
  • מחבר

ועדיין, אף אחד לא יודע מחירים?

פורסם

סקאל לא יהיו שם משבוע הבא, בכל מקרה הדיוטי פרי בארץ זה עבודה בעיניים, עדיף לקנות בחנות רגילה בחו"ל או בדיוטי פרי בחו"ל.

+1

המחירים שם לא נמוכים יותר מרוב החנויות בארץ.

פורסם

אני נוסע בקרוב מאוד לחול ורציתי לדעת קצת מחירים מישהו יודע כמה עולה משחק לסוני 3 בדיוטי פרי? כמה עולה שלט XBOX אלחוטי ואיזה דברים כדאי לקנות שם? אני נוסע לאירופה ככה שמשתלם לי יותר לקנות בדיוטי... תודה

שלט אלחוטי ל X360 עולה שם 60 דולר (ללא מתאם למחשב)

למקרה שאתה לא מעודכן איכשהו- זה טיפה יותר מהמחיר ברוב החנויות בארץ (הממוצע לשלט הזה בשאר הארץ זה 200-220 ש"ח, אולי טיפה פחות בחנות או 2...)

לא יודע לגבי משחקי PS3, אל תצפה למחירים זולים.

פורסם
  • מחבר

60 דולר זה 210 , ולפי דעתי קניתי שם משחק לסוני ב80 דולר אבל אני לא בטוח ... ככה שזה עדיין הרבה יותר משתלם.... בכל אופן אולי בגלל שנותר להם להיות שם שבוע הם יעשו מחירי חיסול...??

פורסם

אי אפשר לדעת..

תבדוק את המחירים בארץ, אם אתה נמצא בדיוטי פרי לפני שסקאל נסגר תבדוק את המחירים שם, אם יותר נמוך תקנה שם, אם לא תקנה כשתחזור לארץ.

פשוט מאוד.

פורסם
  • מחבר

אא גימל שכחתי להגיד לך כל הכבוד על האולימפידה!! עלה והצלח.... ! :xyxthumbs::yelclap:

פורסם

קח בחשבון שאם אתה קונה באירופה, שים לב לשפה - רציתי לקנות כמה משחקים בגרמניה, והתברר לי שהם רק בגרמנית. שלא תיפול בזה, זה לא נעים..

פורסם
  • מחבר

וואי תודה על האזהרה אני באמת נוסע לגרמניה!

::)

פורסם

הפואנטה היא שתשים לב שהמשחקים לא רק בשפה המקומית.. אני בטוח שלא בא לך לקנות משחק כלשהו ולגלות שהוא רק בצרפתית או ספרדית או כל שפה אחרת שאתה לא מדבר..

פורסם
  • מחבר

התכוונתי באמת שאני נוסע לגרמניה חחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים