עבור לתוכן

איך הופכים פרספקט לחלבי?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לשים לוח פרספקס במקום פאנל קדמי, ואני רוצה לתת לו מראה "חלבי"

מישהו יודע איך אני עושה את זה?

פורסם

תטבול אותו בחלב...

תגדיר מראה "חלבי"

פורסם

על ידי שיוף תשתמש בנייר גס ותרד עד שזה יהיה לך מספיק חלק ואחיד זה יצור מראה חלבי תחכה לאחרים אולי יש עוד שיטות

פורסם

אם אתה רוצה פרספקס לבן אז קונים אותו ככה.

אם אתה רוצה מראה כאילו שקוף אבל אטום אז שמים נייר דבק כזה שנקרא לומינציה שהוא מט ולא מבריק.

פורסם

^

"Google

Error

Not Found"

גם אני תהיתי איך לעשות את זה.. לא מזמן חשבתי לשים פרספקס על השולחן שלי ולעשות חלק בשולחן עם פרספקס "חלבי" כפד לעכבר...

פורסם

ניתן לקנות גם פרספקט "חלבי"

פורסם
  • מחבר

^

"Google

Error

Not Found"

גם אני תהיתי איך לעשות את זה.. לא מזמן חשבתי לשים פרספקס על השולחן שלי ולעשות חלק בשולחן עם פרספקס "חלבי" כפד לעכבר...

אני דווקא רואה את זה ללא בעיה

%D7%90%D7%A8%D7%95%D7%9F%20%D7%91%D7%92%D7%93%D7%99%D7%9D%20%D7%9E%D7%94%D7%92%D7%95%D7%A0%D7%99%20%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C%20%D7%96%D7%9B%D7%95%D7%9B%D7%99%D7%AA%20%D7%97%D7%9C%D7%91%D7%99%D7%AA%20%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%A4%D7%9C%D7%A7%D7%A1.jpg?imgmax=800

באמת ניתן לקנות כבר חלבי? יש הפרש גדול במחיר?

ואיך אתה מעז לגנוב לי את האווטר? :@

פורסם

אם אני לא טועה בתמונה שלך זה לא פרספקט בכלל.

כדי לעשות אותו "חלבי" אתה צריך לשייף אותו. (בד"כ עושים את זה רק לפינות ולא לכל הפרפסקט.)

לדעתי אתה לא יכול לתת את המראה הזה לפרספקט רגיל אלא צריך לקנות אותו ככה.(לא ניסיתי לשייף חתיכה שלמה של פרספקט והאמת לא נראה לי שזה יתן את אותו מראה).

פורסם

לא לא לא.. לא עושים את זה על ידי שיוף שיתן פתרון דומה וזול וקצת ערבי אלא על ידי ריסוס/ מריחה של חומר על הפרספקס/ זכוכית שמקנה לו חלביות..

אני מדבר מנסיון שאני ראיתי שעשו את זה בתוכנית של חדרים משתנים ועשו עם שבלונות על זכוכית של ארונית למעלה במטבח ששמו טפט וצבעו את הזכוכית בחומר המיוחד הזה ואז הורידו כשזה היתייבש את הטפט ואז היה שקוף איפה שיש כתוב ואיפה שהארונית עצמה זה לבן... זה יצא ממש מגניב וכמו שדורי הביא תמונה, ממש מגניב!

בעבר גם תהיתי בנוגע לחומר וחיפשתי קצת ממנו ולא מצאתי כי לא חיפשתי יסודי מספיק אבל אם תחפש תמצא בטוח..

הרבה בהצלחה! ;)

(איפה כל המודרים למינהם פה שמבינים בצבע וכאלה.. ארקאדור, אריק ג. יו גריפ ועוד רבים.. )

פורסם
  • מחבר

מה שהבאתי בתמונה זאת זכוכית חלבית.

רק רציתי להראות למה אני מתכוון

פורסם

מנסיון

אין שום בעיה לשייף פרספקס בכדי להגיע לאפקט "חלבי"

החוק היחיד הוא להשתמש בנייר שיוף מאוד עדין, ולאו דווקא להתחיל עם נייר גס

עם נייר גס, אתם תצרו חריצים, ולא שריטות, דבר שיאריך את זמן העבודה, בייחוד שאתם צריכים לשייף פלטה גדולה

הייתי ממליץ לשייף בעזרת נייר 1200 גריד

כמו כן, כמו שכבר אמרו , ניתן לרכוש פרספקס חלבי מוכן, אני נתקלתי אך ורק בסוג אחד, המגיע בעובי של 2 MM שיכול להיות דק מידי עבור רוב הדרישות

ומגיע מחוספס (גבישים) בצד אחד..

---

עריכה:

בקשר לצבע "המיוחד", לא שנתקלתי בו, אך מהנסיון שלי, מדובר ככל הנראה בסוג של ממיס כלשהוא (כמו אציטון לדוג'), שאחד השימושים של הממיסים האלה (לאו דווקא האצטון, אלא סוגים אחרים של ממיסים) -נועדו להדבקת פרספקס

כעיקרון, החומר מאכל את הפרספקס וגורם לו להיות עכור, אני לא הייתי בונה על זה כדי לגרום לפרספקס להיות חלבי

הדרך המהירה ביותר היא שיוף אחיד עם נייר 1200 גריד ומים

כמו כן, הצד המשויף יהיה הצד הפנימי, והצד החיצוני יהיה הצד החלק (אלא אם כן המקום החיצוני מועד לפגיעות ושריטות)

פורסם

יש לי רעיון שנראה לי שיעבוד מצויין!

אני לא מאמין שעליתי על זה עכשיו אני מופתע מעצמי :)

אני אומר לך זה לא יפעל 100% אבל רוב הסיכויים שכן

תנסה את זה קודם על חתיכה ממש ממש קטנה של פרספקס שלא יהרס במידה וזה הורס לגמריי

תקח גיגית או במקרה שתנסה את זה על חתיכה קטנה קח קערה שים בפנים מים חמים (לא צריך רותחים) ותקח מלח לימון( משתמשים בזה כתבלין אבל הרבה אנשים משתמשים בזה כדי להוריד אבנית מקומקומים ועוד דברים כאלה פשוט אני זוכר שאמא שלי ניסתה לשים את זה על חלון וזה עשה אותו עכור כזה יענו חלבי ) קיצור תיקח בערך שתיי כפות על ליטר ניראה לי אם זה לא יתפוס תשים יותר ותשרה את זה ביפנים עד שזה יקבל עכירות ולא יהיה שקוף אני חושב שאם תוך חצי שעה זה לא יקבל צבע אז אין טעם

תנסה ואם זה יפעל תגיד פה שאני יהיה מאושר שחשבתי על משהו טוב :)

פורסם

נייר שיוף 400 10 דקות של שיפשוף הכול יהיה חלבי

אני ממלית לך גם לקחת חתיכה יותר גדולה מהמרוק ואולי לעשות בה חריצים ולדחוף שמה לדים

ואז לכסות עם צבע או עם קנטים או משהו

זה יכול להיות פצצה

פורסם

400 גריד? לדעתי זה יותר מידי ..

כמו שכבר אמרתי, משהו באזור ה1200-800 , ובעזרת מים כמובן, יעשו את העבודה בקלות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים