פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים שלוםרציתי לדעת אם יש אפשרות ליצור כבל USB לבד - זאת אומרת - כבל בנפרד וסופיות בנפרד.ואחרי שמשחילים את הכבל בצינור בקיר ללחוץ את הסופיות.האם זה אפשרי?הכוונה היא כמו כבל רשת ביתי - שמשחילים אותו ללא סופיות ואחרי ההשחלה לוחצים סופיות.איזה לוחץ צריך? היכן ניתן לקנות כבל USB? היכן ניתן לקנות סופיות? היכן ניתן למצוא דיאגרמה של פריסת הכבל בסופית?תודה מראשאלדד
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים תראה, הדרך הכי קלה היא לחתוך כבל USB, להשחיל אותו ואז לחבר אותו מחדש - עשיתי את זה כמה פעמים וזה ממש לא קשה.יש בתוך הכבל השחור 4 חוטים, פשוט מגלים אותם ומחברים אותם להמשך הכבל החתוך.
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים מסכים אם זה שמעליי .כי הכבל מולחם לחיבור . ואם תרצה להלחים זה יהיה קשה כי החוטים קרובים אחד לשני. פשוט תקנה כבל תחתוך אותו , אבל תשאיר קצת חוט מהחיבור למקרה שלא תצליח לחשוף את החוט והוא יקרא לך .
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים שים לב שאחרי 5 או 10 מטר(אני לא זוכר מה התקן,נראה לי דווקא 5) תהיה לך נפילת מתח ועוצמה..הייתי ממליץ לשים מפצל usb עם חיבור חשמל באמצע
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים מחבר מה זאת אומרת מפצל חשמל באמצע? למה הכוונה? אני מתכוון להשחיל כבל USB באורך של 15 מטר לפחות - איזה חשמל?
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים החשמל שעובר בכבליש לך 4 גידים בכבל usbהאדום והשחור זה הפלוס והמינוס של זרם של 5 וולט ו150 ma (או 500 ma אני לא בטוח)בכל מקרה מה שאני אומר לך לעשות זה לשים באמצע מפצל usb עם חשמלשבאמצע הוא יתחבר למפצל usb ואז ימשיך ביציאה של המפצל usb
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.