פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים אשמח לקבל הצעות למתכונים לתה מה לשים בפנים ואפילו באיזה תיאונים ( רושמים את זה ככה ? ) להישתמש
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים תה קינמון וציפורן - לוקחים מקל קינמון וכמה חתיכות של ציפורן (התבלין... לא לכסוס...)תה עם לימונית ונענעאם אתה גר בתל אביב יש בשוק הכרמל חנות של תימנים (באמצע השוק ליד חנויות הבגדים) שמוכרת כל מיני תבלינים וחליטות תה מעניינותגם אני אוהב תה - זה הרבה יותר מרגיע מקפהולגבי האנגלים - אל תשכחו שזאת היתה אימפריה - שגם כאשר נלחמו היה להם זמן ל-CUP OF TEAכל טוב,גבריאל
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים מהיום שהוא משלים את הקפאין שחסר לך גוף.. לי למשל הוא משלים, בלי כוס קפה אחרי העבודה...קשה.
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים רק החלב עושה לי בעיות גם אני עברתי חזרה לתה רק לפםעמים בבוקר איזה קפה טוב או שחור אפילו
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים מהיום שהוא משלים את הקפאין שחסר לך גוף.. לי למשל הוא משלים, בלי כוס קפה אחרי העבודה...קשה. זה לא מרגיע, זה בדיוק ההיפך ממרגיע.
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים יש דבר כזה שנקרא ציניות,הפעולה של קפאין היא בסה"כ -המרצה של הדם לא יותר,אם אתה מרגיש תשוש, כנראה שקצת קפאין יעזור לך.(או במילים שלי "ישלים את הקפאין שחסר לך בגוף", חסר במובן האחר..)המ, הסברתי את עצמי טוב?
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים דאגלס אדמס כתב הנחייה להכנת תה מושלם. כרגע הספר לא זמין לי, אבל בעוד כמה שעות אני אכתוב מה הוא כתב(נמצא ב"סלמון הספק).
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים אם אתה מרגיש תשוש, כנראה שקצת קפאין יעזור לך. ועם אתה ממש עייף קח אקסטה ותוכל לירקוד ולקפץ כל הלילה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.