עבור לתוכן

יחידות קרביות בצבא מה לדעתכם הכי שווה ?

Featured Replies

פורסם

אני בנאדם שרוצה ליקרוע תתחת ואלי לקבל משהו מי הצבא ואני פשוט רוצה ליתגייס למשהו קרבי הרבה יגידו שאני משוגע ואני לא צריך את זה. אבל זאת הבחירה שלי עד ליפני כחודש העיפו אותי מי "מישמר הגבול" ומישהם כימעט יתיאשתי כששלחו אותי ל"תל השומר" למי שחושב שבצבא חרה לא מאמין עד כמה חרה שהם ובקיצור אחרי שבוע ביקשתי עוד פעם קרבי ואז שלחו אותי הביתה ועכשיו ההחלטה לאיזו יחידה ללכת בעיקר רצית ללכת לאיזה שהיא יחידה של "מיסתערבים" ופו גם השאלה באיזה מי היחידות הבאות יהיה לי את זה ובאיזה מי היחידות יהיה יותר אקשן בשטח ?

1-כפיר 900

2-גיבעתי

3-גולני

בעצם ככה גם היתה המנילה השניה שמילאתי אבל באמת שקשה לי ליבחור וגם באיזה מי היחידות אני יוכל לעשות קורס "צלף" ואולי גם לקבל תנשק "תבור" ?

מבקש תעזרה של האנשים שעברו את היחידות שציינתי או מי אלו שעכשיו משרתים בהם תודה לכולם :xyxthumbs:

פורסם

התבור נמצא בחטיבת גבעתי (על פי פרסומים פומביים כמובן) ובקרוב יופץ ליחידות נוספות (על פי אותם פרסומים).

כפיר סובלת עדיין ממוניטין ירוד ואחוזי נשר גבוהים מקורסים פיקודיים, אני חושב שהם נמצאים היום מבחינה זאת איפה שגבעתי היו לפני כעשור או יותר. מצד שני זאת החטיבה שהכי חיה ונושמת שטחים.

אקשן בשטח? אתה מתכוון לאפשרות שירו עליך ותקבל טיסה חינם במסוק לחדר הטראומה הקרוב? ביש המזל הזה עשוי לפקוד כל חייל קרבי (ואפילו תומכ"ל מסוימים), לא ניתן לחזות את זה מראש, אבל סטטיסטית גולני וגבעתי חוטפים יותר, אם זאת כוונתך. ד"א, הכי הרבה "אקשן" יש בשיריון (כמו שנאמר - "האדם שבטנק יתלקח").

פורסם

שמעת על " , " או על ה " . " ?

או אפילו על המקש הכי סקסי במקלדת שלך, ה-ENTER?

תנסה, זה נחמד.

עד אז, לפני שאתה מתגייס,

אני ממליץ שתעשה שוב את הכיתות ב' ו-ג'.

פורסם

קורס צלפים אתה יכול לקבל בכל אחד מהחטיבות האלו. והתבור לבינתיים נמצא רק בגבעתי למרות שהוא אמור להיות בסופו של דבר בכל החטיבות.

מבחינת אקשן בכל אחד מהחטיבות האלו יהיה לך אקשן. לדעתי אבל גבעתי עושים טיפה יותר פעילות בגלל שהם טוחנים הכי הרבה קווים בעזה ושם לרוב יש את הבלאגן הגדול.

דרך אגב אקשן נראה טוב רק בסרטים, תאמין לי שזה ממש לא כיף שיורים עלייך או שמנסים לפוצץ עלייך דברים.

ועם יש לך שאלות על גבעתי תפנה עליי בפרטי עכשיו השתחררתי אחרי שעשיתי שם 3 שנים.

פורסם

האם זה נכון שאחרי קרבי הופכים לגברים??

פורסם

גם המחזור האחרון של גולני (אוג' 08) קיבל תבור, השמועה אומרת שזה כולל אגוז ופלס"ר 7 שעושים טירונות יחד עם אגוז (ומעכשיו, כל המחזורים עד הודעה חדשה יקבלו תבור). בעיקרון הבאים שאמורים לקבל את התבור הם כפיר.

פורסם

ומה? מי שלא עושה קרבי הוא נקבה??

פורסם

תעיף מבט לתוך המכנסיים שלך

אם אין שם כלום עכשיו, אני מבטיח לך שאחרי שירות בקרבי גם לא יהיה....

אין שום קשר בין "קרבי" ל "גברים", זה יותר עניין של ניפוח אגו....

פורסם

אתה הופך להיות גבר בשירות קרבי רק אם כתוב לך "גבר גבר" בתעודת לוחם. וברצינות, אין לי ספק ששרות קרבי מאוד מבגר אנשים לאומת כל שרות אחר כי אין מה לעשות אחרי שאתה חותף אש או רואה חבר שלך מאבד רגל אתה לומד לקבל דברים בפרופורציה. בקשר לאקשן תנסה להגיעה לדובדבן או לכל חטיבת חי"ר אחרת(נח"ל גולני גבעתי צנחנים) ושם תנסה להגיעה לגדס"ר.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם. וגם לא לכל יחידה יחדה אני יכול ללכת ביגלל פרופיל 82 :nixweiss:

פורסם

אם לא עמדת בסטנדרטים של מג"ב, רק חיל חימוש עוד יצליח לקבל אותך

משם זה כבר עובד רס"ר ואח"כ הביתה

פורסם

בעצם ככה גם היתה המנילה השניה שמילאתי אבל באמת שקשה לי ליבחור וגם באיזה מי היחידות אני יוכל לעשות קורס "צלף" ואולי גם לקבל תנשק "תבור" ?

מבקש תעזרה של האנשים שעברו את היחידות שציינתי או מי אלו שעכשיו משרתים בהם תודה לכולם :xyxthumbs:

אני אישית הייתי הולך על צלף ככה יהיה לך יותר בחירה בעיניין איזה גדוד תוכל ללכת

פורסם

בלומאייל על מה אתה מדבר???? קודם מגיעים ליחידה שלך ורק אחר כך יוצאים לקורס צלפים! ובגדודים ברוב המקרים אתה יוצא רק אחרי מסלול מהפלוגה הוותיקה שלך.

פורסם

blumail

זה כמו להגיד אני רוצה ללכת לקורס נגב

רק באמצע-סוף הטירונות אתה מקבל את הנשק הקבוע שלך ואתה מקבל אותו לפי היכולות שלך

אנשים שריריים וחזקים יקבלו נגב

אנשים מדויקים יקבלו צלף(כמובן שיש עוד פרמטרים שאני לא יודע לצלף)

אנשים מהירים ובעלי סיבולת לב ריאה יקבלו מטול רימונים ויהיו קשרים

פורסם

לא מדויק בטירונות\אימון מתקדם אי אפשר לצאת לקורס צלפים.

רק כשעולים לגדודים\יחידה אפשר לצאת לקורס בדרכ ההעדפה היא לאנשים שהיו קלעים במסלול (ולרוסים :).

בשביל להתקבל לקורס עצמו צריך לעבור מבחנים במטמטיקה שהם די קלים כי אני מכיר כמה צלפים שהם אהבלים ברמות אז עם הם עברו כל אחד יכול. :P

אם לא עמדת בסטנדרטים של מג"ב, רק חיל חימוש עוד יצליח לקבל אותך

משם זה כבר עובד רס"ר ואח"כ הביתה

אםם לא.. בגבעתי מקבלים את כולם העיקר שתוכל לרוץ וללחוץ על ההדק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים