פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים יש לי חולצה אחת של EverCool, חולצה אחת של abit, ושני כובעים: אחד של אינטל ואחד של ENERMAX. You don't say הקטע הכי מצחיק יהיה כאשר ערסים יתחילו להסתובב עם בגדים כאלה בלי שום מושג מה השמות אומרים.
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים כשאתה עצוב שהמורה החדשה שלך גילתה שאתה ''סוס'' במחשבים ועכשיו היא מסנג'רת לך עבודות..
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים הקטע הכי מצחיק יהיה כאשר ערסים יתחילו להסתובב עם בגדים כאלה בלי שום מושג מה השמות אומרים.כבר יצא לי לראות ערס לובש פנטגרם הפוך וכיפה.
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים כבר יצא לי לראות ערס לובש פנטגרם הפוך וכיפה.וצועק על ילדים עם שיער ארוך "כת השטן! פריק מסריח!" ?כבר יצא לי לראות ערס לובש פנטגרם הפוך וכיפה.בכיף, כל נק' לציון תעזור (לי לפחות)
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים כשנדמהלך שהמתיחה הכי טובה ל-1 באפריל היא להתקין למחשב עם ויסטה דרייבר של כרטיס מסך ל XP
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים כשאתה חייב לתקן מישהו באינטרנט ולהסביר לו שדרייבר איכותי לחלונות שנכתב על פי הנחיות ה WDM הוא בעל תאימות קדימה. כלומר דרייבר לחלונות 98 יפעל גם על חלונות 98 SE, חלונות ME, חלונות 2000, חלונות XP וגם חלונות ויסטה ואתה עושה את זה ב5 בבוקר
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים אתה יודע שאתה מכור למחשבים כשיש לך כל כך הרבה שבבי סיליקון בהישג יד שאתה יכול לפתוח עסק להגדלות חזה ולהרוויח מיליונים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.