פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים כשאתה מתחיל לקרוא את התרד הזה מההתחלה ועדיין אומר "נכון" על הכל כשאתה מנסה לגרום גם לאחרים לקרוא אותו והם לא קולטים מה כל כך מצחיק כשאתה מנסה להסביר להם כשהסיפור נגמר כשאתה והם נראים ככה
פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים מחבר שאתה רוצה את כל הסמיילים של HWzone כחבילת סמיילים לWLM כששואלים אותך שאלה, ואתה עונה תשובה מפורטת והכל ואחרי דקה אומרים לך, אוקיי ועכשיו בעברית .
פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים שאתה רוצה את כל הסמיילים של HWzone כחבילת סמיילים לWLM כששואלים אותך שאלה, ואתה עונה תשובה מפורטת והכל ואחרי דקה אומרים לך, אוקיי ועכשיו בעברית . האמת היא שblack rain כבר עשה את הפורט של ה מכה בראש ( ) שהיינו צריכים בWLM
פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים מחבר גם אני רוצה ! (Black rain תביא לי מסנג'ר בפרטי אני חייב את הסמיילי הזה )
פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים היי, לא להתנפל פשוט תשמרו את התמונה של הסמיילי הזה למקום מסויים במחשב שלכם, ודרך המסנג'ר תצרו ממנו סמיילי
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים אתה יודע שאתה מכור כשגם שכל החדר קפוא, אתה תשים על עצמך שכבות ולא תדליק חימום רק כדי שלמחשב שלך יהיה קר
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים אצלי המחשב משמש כמערכת חימום בחורף. (C2Q)הצחקתה אותי... C2Q ממש לא יכול לשמש כתנור, לי יש תנור HIGH-END במארז.
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים הצחקתה אותי... C2Q ממש לא יכול לשמש כתנור, לי יש תנור HIGH-END במארז.הא כן? 65 מעלות במנוחה זה לא מספיק?
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים אצלי המחשב משמש כמערכת חימום בחורף. (C2Q) תמיד כשמישהו מבקש תנור חימום לחורף, אני ממליץ לו על פנטיום D.
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים הא כן? 65 מעלות במנוחה זה לא מספיק? כרגע עם שיר באיטונס, שני חלונות פיירפוקס ומסנג'ר, אממ 74 מעלות... ... ילדים הפיתות מוכנות
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים כרגע עם שיר באיטונס, שני חלונות פיירפוקס ומסנג'ר, אממ 74 מעלות... ... ילדים הפיתות מוכנות טוב, ניצחת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.