פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים ד"א, אני לא בטוח בזה אבל אני חושב שברוב ה-SONY ERICSSONים החדשים יש מסכי 16M צבעים, משום שאני לא רואה שום הבדל בין k850i לבין 95N, ואם כבר, אז הבדל לטובת ה-k850i.אין צורך במיליםהבנאדם מכור למחשב - מנפיץ הנפצות מונפצות בעלות הנפצה נפוצה....
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים <ממשיך עם הספאם>ובכן בחורצ'יק בעליו של הk850,למסך שלך יש 262 אלף גוונים,לא יותר ולא פחות</ממשיך עם הספאם>
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים http://forum2.mobile-review.com/showthread.php?p=674822 Just Kidding וסתם דוגמא לNGAGE המקורי יש מסך TFT עם 4096 גוונים למוטורולה C650 יש מסך CSTN עם 65K, תנחש למי יש מסך איכותי ו"חי" יותר? לNGAGE. לומרות שפה יש הבדל שבאמת אמורים לראות בין 4K ל65K צבעים. ולמשל לכל מחשבי הכף יד עם WM יש מסך 65K, לומרות זאת הרבה פעמים המסכים איכותיים הרבה יותר ממסך אחר עם 16 מיליון צבעים.
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים כשאתה בשוק מהידיעה שיש בדואים גיקיים זה לא דיון "אתה יודע שאתה גזען כש... V2.0 "
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים שאתה פאקינג אומר לעצמך .....רגע אם יהיה לי מספיק כסףאני יקנה מחשב ניידלא בעצם מחשב נייחעם מסך 19לא בעצם עם מסף 22לאלאשתי מסכים של 22ואת המארז הכי יפה של טרמלטייקורגע אולי אני יקנה שתי מחשבים?עם נייד ככה בצד ?רגע רגע איזה לוח הכי טוב יש ? (ואתה בודק ואואמר ייאלה אם הייה לי אותוווו...........)אני יקנה גם אותו ....חחח ואחרי שעה אתה מסתכל בשעון ואתה רואה כבר 5ואז אתה מביןשפנטזיות מעבירות את הזמן מהרררררר מהר......ואז אתה מסתכל על המחשב שלך ..ואתה אומר ייאלה מה יש לי מחשב טוב מה רע בו ?ואתה פותח את הדפדפן כדי ליראות כמה מהר הוא נכנס ....ואז אתה אומר ..ייאלה אני ישאר איתו אני רק יחליף זה וזה וזה וזה .... אוצ בעצם רק זה....בעצם אם כבר זה וזה וזה אז כבר הכול .....אז איזה לוח אמרתי הכי טוב שיש ?והשעה כבר 7 בבוקר................. די !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.