פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים כשאתה מנסה לשכנע את אח שלך לשבור את האמונה שלו ולחלל שבת רק כי אתה צריך עוד יד בפרו אבולושן.
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים כן?כשאמא שלך מכורה לCOD4נראה מישהו מנצח את זה? (גנטיקה, בייבי)חחחחחח כשאבא שלך מכור לסופר מריו ואתה לא יכול לגרום לו להפסיק!
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים כשאמא שלך במקום להכין לך אוכל כשהיית בכיתה ד', סיימה את crash bendicoot 2 בפלייסטיישן של אח שלך כשהיית בבית ספר.ואז ניצחה אותך בcrash bash.
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים כשאתה נכנס לפה , קורא, חושב וממת מקנאה, כי אלה שכתבו פה במצב הרבה יותר טוב ממך! :s05:
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים תמשיך לקנא, תשב כל היום מול המחשב ורק תחפש מה לעשות איתו, ואתה יכול להיות בטוח שבסוף תהיה גם מכור.
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים כשאין לך טלויזיה בביתאתה מתכוון אולי שהמסך של המחשב שלך מתפקד כטלוויזיה?
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים כשאבא שלך מכור לNEED FOR SPEED!!! (ככה זה אחרי 30 שנה של נהיגה משעממת, צריך גם קצת להתפרע)
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים חחחחח,כשאתה מוציא את הקירור של המעבד ורואה את כמות המשחה הטרמית המסכנה ששמו לך..ואז עולה לך פלאשבק שלך כתלמיד בית ספר בהפסקת 10 כשאתה מוציא את הלחמנייה ופותח אותה... ואז אתה רואה שאמא שלך התקמצנה עם השוקולד :'(
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים כשאמא שלך במקום להכין לך אוכל כשהיית בכיתה ד', סיימה את crash bendicoot 2 בפלייסטיישן של אח שלך כשהיית בבית ספר. ואז ניצחה אותך בcrash bash. איזה נוסטלגיה! אני הייתי מאלה שמביאים את הפלייסטיישן (1!! הגדול! המרובע! האפור! המכוער!) לבית של סבתא בחג וגורם לכולם לבוא לשחק, רק בשביל להוכיח לעצמי שאני יותר טוב מהם :] אם היית צריך להגיע למצב שאמא שלך לקחה לך את הכבל האפור הזה שמחבר בין המחשב לשלושת חורים האלה בקיר ( )לפני יום כיפור בשביל שלא תשחק בלילה שהם ישנים.. סיפור אמיתי! לא שלי!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.