עבור לתוכן

אתה יודע שאתה מכור למחשב כש... V2.0

Featured Replies

• תגובות 627
  • צפיות 69k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כשאתה מנסה לשכנע את אח שלך לשבור את האמונה שלו ולחלל שבת רק כי אתה צריך עוד יד בפרו אבולושן.

פורסם

כשאתה מאמין באלילי הקונסולה הציוד ההיקפי והמעבדים

פורסם

כמו razor intel and xbox ?

פורסם

כן?

כשאמא שלך מכורה לCOD4

נראה מישהו מנצח את זה? (גנטיקה, בייבי)

חחחחחח

כשאבא שלך מכור לסופר מריו ואתה לא יכול לגרום לו להפסיק!

פורסם

כשאין לך טלויזיה בבית

פורסם

כשאמא שלך במקום להכין לך אוכל כשהיית בכיתה ד', סיימה את crash bendicoot 2 בפלייסטיישן של אח שלך כשהיית בבית ספר.

ואז ניצחה אותך בcrash bash.

פורסם

כשאתה מדרדר את אח שלך הגדול במקום ללמוד לבוא לשחק איתך far cry

פורסם

כשאתה נכנס לפה , קורא, חושב וממת מקנאה, כי אלה שכתבו פה במצב הרבה יותר טוב ממך! :s05:

פורסם

תמשיך לקנא, תשב כל היום מול המחשב ורק תחפש מה לעשות איתו, ואתה יכול להיות בטוח שבסוף תהיה גם מכור.

פורסם

כשאין לך טלויזיה בבית

אתה מתכוון אולי שהמסך של המחשב שלך מתפקד כטלוויזיה?

פורסם

כשאבא שלך מכור לNEED FOR SPEED!!! (ככה זה אחרי 30 שנה של נהיגה משעממת, צריך גם קצת להתפרע)

פורסם

כשאתה רואה בטלויזיה דברים מהמחשב ולא טלויזיה.

פורסם

חחחחח,

כשאתה מוציא את הקירור של המעבד ורואה את כמות המשחה הטרמית המסכנה ששמו לך..

ואז עולה לך פלאשבק שלך כתלמיד בית ספר בהפסקת 10 כשאתה מוציא את הלחמנייה ופותח אותה... ואז אתה רואה שאמא שלך התקמצנה עם השוקולד :'(

פורסם

כשאמא שלך במקום להכין לך אוכל כשהיית בכיתה ד', סיימה את crash bendicoot 2 בפלייסטיישן של אח שלך כשהיית בבית ספר.

ואז ניצחה אותך בcrash bash.

איזה נוסטלגיה!

אני הייתי מאלה שמביאים את הפלייסטיישן (1!! הגדול! המרובע! האפור! המכוער!) לבית של סבתא בחג וגורם לכולם לבוא לשחק, רק בשביל להוכיח לעצמי שאני יותר טוב מהם :]

אם היית צריך להגיע למצב שאמא שלך לקחה לך את הכבל האפור הזה שמחבר בין המחשב לשלושת חורים האלה בקיר ( :lol:)לפני יום כיפור בשביל שלא תשחק בלילה שהם ישנים..

סיפור אמיתי! לא שלי!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים