עבור לתוכן

אתה יודע שאתה מכור למחשב כש... V2.0

Featured Replies

פורסם

כשאתה הופך את כל העולם ואשתו כדי למצוא גוף קירור ל-PDA שלך ;D

• תגובות 627
  • צפיות 68.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כשאתה מתקשר והמענה הקולי שואל אותך כל מיני שאלות. אתה לוחץ על המקלדת ומתעצבן שהטלפון הדפוק לא מגיב (;

פורסם

טוב אני חושב שהאשכול כבר די מיצה את עצמו, אתם מחפשים מה לכתוב.

פורסם

צודק! יאללה לנעול ולפתוח בעוד חודש -+ כנעשה עוד דברים שרק מכורים עושים..

פורסם
  • מחבר

בוא נגיע לפחות ל50 שיהיה מספר עגול :P ואגב זה כבוד כי הקודם נפל ב20 ומשהו עמודים

פורסם

אם המחשב שלך נדפק,נהרס או סתם דפוק. וזה גורם לך לבכות ולשבור חצי בית ולריב מכות עם ילדים בגלל שאתה ממורמר אז תדע שאתה חמום מוח !

פורסם

כשיש לך שני דיסקים קשיחים: אחד למערכת הפעלה, ואחד למידע, ככה שלא משנה איזה קשיח ימות (ויש להם נטיה כזו, לצערי), אתה עדיין לא תצטרך לתת לחנות את המחשב כולו.

אני על הקונפיגורציה הזאת כבר 7 חודשים, רק שבאמצע הכנסתי לשם עוד קשיח של 500 ג'יגה ;D

אה וכשיש לך מארז של Lian Li שעלה יותר מ-800 שקל.

פורסם

ומה אם יש לך במחשב 3 כוננים (80, 80 ו-40)?

והספק 300Watt המסכן שלך לא מצליח להחזיק את זה אז יש לך בתוך

המארז עוד ספק שנועד להפעיל רק איזה 2 הארד דיסקים?

(אני חייב להודות שאני עצלן כי לא טרחתי לחבר אותו לספק הראשי ולכן אני

צריך להדליק ולכבות אותו ידנית, אבל סידרתי שהוא יישב בקדימה של המארז אז זה לא נורא)

ושלא נדבר שעדיין יש לך באיזה מגירה הארד דיסקים של 2gb ודומיהם שאתה מחזיק

למקרה שתמצא לזה איזה שימוש בעתיד...

פורסם

שהתחתית כוסות שלך זאת פלטה של HDD ישן? (לא שזה עוזר, עדיין יש סימנים על השולחן אח"כ, האדים פשוט עוברים)

פורסם

כשאתה מנסה למצוא רעיונות מקוריים איך להביא איתך רמקולים + לפטופ לאכסנייה בטיול השנתי (זה מצויין כשאתה רק עם חברים בחדר)

פורסם

טייול קודם הרמנו את כל המסדרון עם "רמקולים של 400W" שמקבלים עם המחשב ואייפוד 60GB יצא בן זונה עד שבאה ידידה והתחילה לבקש את זה לחדר שלה אבל זרקנו אותה בזובי ומאז היא לא דיברה איתי חודשיים!

פורסם

טייול קודם הרמנו את כל המסדרון עם "רמקולים של 400W" שמקבלים עם המחשב ואייפוד 60GB יצא בן זונה עד שבאה ידידה והתחילה לבקש את זה לחדר שלה אבל זרקנו אותה בזובי ומאז היא לא דיברה איתי חודשיים!

מה היא כבר תשמע עם זה? my chemical romance?

פורסם

כשאתה מנסה למצוא רעיונות מקוריים איך להביא איתך רמקולים + לפטופ+DVD לאכסנייה אוהל מעפן באמצע המדבר בטיול השנתי

פורסם

LOL זה גם הטייול שיהיה לנו השנה !!!!!!!

אבל אמרו שהאוהלים הם כמו אכסניה... ואפילו יותר טובים וזה 2 לילות!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים