עבור לתוכן

שידרוג מחשב קיים (ספק +כרטיס מסך) - 450 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

המפרט שיש לי כרגע הוא:

AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX - BOX

ASUS M2A-VM HDMI

WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS

CORSAIR 1024MB (512MB X2) DDR2 667MHz DUAL CHANNEL KIT

עוד סטיק של ג'יגה

GLACIALTECH IGLOO 7220 LIGHT FOR AMD S754/939/AM2 - SILENT PRODUCT LINE

ועוד שני מאווררים 120 (אחד של המארז ועוד אחד שהוספתי)

הספק הוא 380W של COOLERMASTER שהגיע עם המארז (COOLERMASTER CENTURION 532 REV1.3)

אני כרגע משתמש בכרטיס מסך המובנה של הלוח אם, ורוצה לשדרג.

מכיוון שהספק שלי לא יעמוד בזה (ואם יעמוד, מתישהו אני ארצה להוסיף עוד דיסק קשיח), אני מניח שאני צריך לשדרג קודם כל את הספק.

התקציב שלי לספק והכרטיס מסך הוא 450 שקל, אבל העדיפות שלי היא הספק - כוונתי היא שבמקרה הצורך אני מעדיף לקנות ספק טוב וכרטיס מסך פחות טוב (אני לא פוסל אפשרות של כרטיס מסך יד שניה).

נ.ב.

אם המחשבה שלי היא מוטעית אנא תקנו אותי, אבל נראה לי שעדיף להשקיע בספק על פני כרטיס מסך, כי ספק טוב צריך לשדרג לעיתים רחוקות יותר.

פורסם

יהיה עדיף בתקציב המוגבל הזה להישאר עם הספק ולקחת לוח 780G

פורסם

ישנן שתי אפשרויות

1) כמו שAvi952 כבר אמר תשדרג את הלוח אם לשדרוגים עתידיים(כמו שדרוג למעבדי PHENOM) וגם הכרטיס מסך OB יהיה

עדיף על מה שיש לך עכשיו והוא מספיק גם למשחקים קלים ללא שום צורך בשדרוג הספק

2) אם אתה משחק במשחקים קלים עד בינונים הייתי ממליץ לך לקנות כרטיס מסך 9500GT (גרסת DDR3)

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=356752.0

פורסם
  • מחבר

אני מבין מהתגובות שתחת התקציב הזה אין אפשרות לעשות מה שאני רוצה, אז נראה לי שאני ארד מזה. האופציה של לשדרג לוח אם גם לא נראית לי, מסיבות כאלו ואחרות.

העניין הוא שגם אם האפשרות המקורית נפסלת, אני מעוניין לשדרג בכל מקרה את הספק, לכזה שיוכל לסחוב עוד HD וכרטיס מסך (שאני אקנה בעתיד כשיהיה לי כסף).

האם יש אפשרות לקנות ספק סביר שיענה על הדרישות האלה ב350 ש"ח (או פחות)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים