עבור לתוכן

2 Fast and Furious יצא!!!

Featured Replies

פורסם

או בשמו הרישמי "2 Fast 2 Furious"

בגירסא הלא חוקית הראשונה עלתה לרשת!

איכות גרועה ביותר אבל זה אומר שהסרט מגיע לקולנוע בקרוב...

יש!!!!

פורסם

חכה כמה דקות עד שימחקו לך את ההודעה ותקבל הודעה פרטית מאחד המהנלים ש-WAREZ אסור פה :lol:

פורסם

חכה כמה דקות עד שימחקו לך את ההודעה ותקבל הודעה פרטית מאחד המהנלים ש-WAREZ אסור פה :lol:

מה הקשר הוא רק אמר שזה יצא ולא אמר איפו להוריד!!! הוא רק אמר שיצאה גרסה לרשת וזה הכל......

פורסם
  • מחבר

איזה ווארז רק אמרתי שגרסא פרי לא חוקית השתחררה מה שאומר שזה יגיע לקולנוע בקרוב ואני הולך לזה מאה אחוז!!!

פורסם

חחח אני לא האשמתי בכלום , חכה למנהלים :asthanos:

פורסם
  • מחבר

אני בטוח שלא יקרה כלום ואם כן.... סתכל על החתימה שלי ותבין..... ;)

פורסם

אם אתה רוצה לדעת אז הסרט יגיעה לקולנוע (בארץ) ב: 26.6.2003..... ככה שיש עוד זמן....

פורסם
  • מחבר

אתה חושב?

אז מעניין איך הצליחו להשיג גרסא של הסרט כל כך מוקדם....

יאללה אני מת כבר לראות את זה...

פורסם

אתה חושב?

אז מעניין איך הצליחו להשיג גרסא של הסרט כל כך מוקדם....

יאללה אני מת כבר לראות את זה...

אני לא חושב אני יודע ;D.... מ"וואלה סרטים" כתוב את התעריך שהסרט יגיעה......

פורסם

סתם סרט גרוע...

פורסם

רדוד כמו שלולית ממוצעת, אבל לפעמים נחמד לראות משהו אחר מלבד מכל הסרט שמנסים להיות מתחכמים. סרט שהוא Pure Fun וקליל כזה. אני מחכה לו!

ד"א: לא ראיתי את הגירסא שאתה מדבר עליה. אני לא רואה איך הם יכולים להשיג הריי זה לא יצא בחו"ל עדיין.

עריכה: כנראה שטעיתי. ללא ספק ראיתי על מה אתה מדבר. ESOTERiC הוציאו גירסא. הם ממש הורסים עם הגירסאות הלא חוקיות הללו. אני מגנה את זה בתוקף.

פורסם

וחבר שלי ראה סופרה בארץ O:

ושלשום ראיתי אוטו מדהים בתל אביב שפשוט לא הצלחתי לזהות אבל מאחורה על הלוחית ליד המספר היה כתוב לו אלינור =]

פורסם

ושלשום ראיתי אוטו מדהים בתל אביב שפשוט לא הצלחתי לזהות אבל מאחורה על הלוחית ליד המספר היה כתוב לו אלינור =]

ואני ראיתי אתמול קאדילק CTS בארץ, ועוד קאדילק קלאסית ביותר, לא זיהיתי איזה אבל דומה לאל דוראדו.

בקשר ל-2F2F, אני חושב שהסרט מבחינה עלילתית יהיה גרוע עד פסדר, אבל מבחינת אקשן ואנדרלין יהיה ענק.

כמו שאמרו פה, הסרט הזה צריך להיות Pure Fun, לא משהו קשה עם עלילה מתוסבכת, משהו קליל וכיפי ביותר להנות ממנו.

פורסם

Ford Mustang Shelby GT500 1967.

פורסם

קראתי שהסרט דיי עלוב יחסית לראשון. בראשון עוד מדובר על נאמנות וחברות, בעוד שבשני מדובר על סיפור סטנדרטי של מטרה- חיסול של פושע ואמצעי-העבריין שנרתם לכוחו של המשטרה.

כל המבקרים נתנו לו ציונים נמוכים [כולל אותי].

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים