פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים שלום.קיבלתי מחשב מאח שליעכשיו אני מנסה לפרמט לו את ה Cהכל טוב ויפה הפרמוט עובר בשלום, אני מתקין את הWIN הכל עובד סבבהאני עושה הפעלה מחדש, ופוך כל הגרסה הישנה חוזרת כאילו לא עשיתי בכלל פירמוטלמה זה?ניסיתי כמה פעמים ולא הצלחתי.
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים כמה כוננים קשיחים יש לו?אולי פירמטת בכלל משהו אחר...יש לו אמצעי הגנה כמו magic card/deep freeze שמחזיר את המחשב למצב קבוע בכל הפעלה אולי?
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים מחבר יש לו 3 כונניםאבל כל פעם אני מפרמט את C (איפה שהווינדוס נמצא)וכל אותם פעמים ווידיאתי שכל המידע בכוננים האחרים לא נמחקקשה לי להאמין שיש לו magic card/deep freeze זה בסך הכל מחשב ביתי רגיל.אולי יש משהו עם windows restore sys??זה יכול להיות כל כך מתקדם שאפילו אחרי פירמוט המחשב חוזר לעצמו?
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים אתה אומר שיש 3 הארדיסקים?אז נתחיל מזה שתנתק את שני ההארדיסקים שלא דרושים לפרמוט והתקנה מחדש .עכשיו כמה מחיצות יש לך על ההארדיסק שכן דרוש?במיד הויש יותר מאחת אז תכנס למנהל הדיסקים ותוודא שזאת שאתה רוצה לפרמט היא אכן הפעילה.
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים מחבר אז ככה למחשב הזה יש פיצול אישיות.כל פעם אחרי שאתה עושה ריסט הוא מחליף מערכת,אבל בסוף הסתדרתי.הצלחתי להתקין .פשוט כאשר עלתה לי הגירסה החדשה.מחקתי את הגירסה הישנה (ידנית דרך הוינדוס),וזהו.לא יודע מה זה היה,אבל זה היה מוזר מוזר מוזר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.