פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים קניתי היום שעון G-SHOCK. שעון על רמה אין מה להגיד! אני מת עליו! אמרו לי בחנות שיש הוראות בעברית באינרנט. מישהו יודע איפה?
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים אחלה שעון נראה ממש יפה. אני קונה G-SHOCK מכיתה ו' ואף פעם לא הסתכלתי אפילו על החוברת הוראות...ניסית להבין איך משתמשים בו לבד?? דיי פשוט האמת...
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים היו לי 3 GSHOCKים...זה פשוט לתפעל אותם יחסית... תנסה קודם לבד...ד"א..השעונים האלה הם באמת ברמה!!!דניאל.
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים מחבר אין לי שום בעיה איתו הבנתי הכל. חוץ מדבר אחד. בעיגול למטה יש 5 מצבים (תראו בטמונה יש 3 עיגולים אז העיגול שנמצא למטה בשעה 6 )\ALM/SIG/SPL/DST/SNZהיחדי שהבנתי מהם זהSNZ ו ALM שזה אומר אם השעון מעורר /נודניק מופעל. עריכה : הבנתי מזה DST(שעון קיץ) עריכה 2: נראה לי שהבנתי מזה SIG: ציפצוף כל שעה עגולה....(נכון?)זה מה שנשאראבל לא הבנתי מה זה SPL
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים עמידות בפני זעזועים חזקים המיוחד... (יש לי שעון שקניתי לפני 5 שנים ועבר הרבה מאוד התרסקויות ועובד פרפקט...עבר נפילה של 5 מטר ו-10 מטר...)עמידות במים של 200 מטר ועוד הרבה מאוד דברים...שעון שמשמש בעיקר חיילים אבל ממש לא רק...זה שעון אקסטרים מה שנקרא..תחפש בגוגל.. תיראה כמה פיצ'רים יש לו..דניאל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.