פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים מי שמשחק ממש טוב במשחק טניס יהיה טוב גם במשחק פינג פונג או שאין קשר?אני מדבר על רמות גבוהות כמו אנדי ויוני ושחר פאר
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים אחד ההזויים שהיו פה, לא?לי אישית נראה שזה רק מפריע. בטניס אתה עובד על כוח ודיוק, בפינג פונג זה יותר עדינות וטכניקה רכה...
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים זה לא כל כך מפריע.... אבל בטניס אתה עובד על עוצמות, ספינים... ובפינג פונג יש יותר טכניקות... חותכים, ומסובבים יותר..
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים אני משחק כרגע גם פינג פונג וגם טניס וזה מאוד פוגע בי. כי פינג פונג אני משחק בערך מאיזה כיתה ד' (שולחן במקלט) בעוד שבטניס התחלתי לשחק בחודשיים האחרונים ואני כל הזמן עושה תנועות של פינג פונג (הנפה מלמטה כדי לפגוע ולסובב את הכדור במקום חבטה כשהמחבט מקביל לרשת ו"ליווי" עם היד)...ככה שאין קשר..
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים מדינה חופשית אבל'ה.נכון ולפעמים חבל שכך. פורום כללי ומותר להעלות נושא על כל מה שרוצים (בגבולות החוקים) ולקבל תגובה מהקהילה. מי שלא מעוניין לענות וחושב שהנושא מוזר\טיפשי\לא שווה דיון\____ שפשוט לא יענה, ילחץ BACK וידפדף הלאה. תאורתית כל דיון אתה יכול לקחת לכיוון של "איזה שאלה הזויה, איזה טר'ד שטותי" אבל מה ישאר לך אז? תישב בפורום בלי הודעות ותענה להודעות של עצמך?
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים נכון ולפעמים חבל שכך. פורום כללי ומותר להעלות נושא על כל מה שרוצים (בגבולות החוקים) ולקבל תגובה מהקהילה. מי שלא מעוניין לענות וחושב שהנושא מוזר\טיפשי\לא שווה דיון\____ שפשוט לא יענה, ילחץ BACK וידפדף הלאה. תאורתית כל דיון אתה יכול לקחת לכיוון של "איזה שאלה הזויה, איזה טר'ד שטותי" אבל מה ישאר לך אז? תישב בפורום בלי הודעות ותענה להודעות של עצמך?כתבתי שהדיון הזוי ואז עניתי לו את התשובה לדעתי. מה אתה רוצה יא נודניק?
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים אם הויכוח הזה ימשיך, שניכם תזכו לאזהרה. זה לא המקום לויכוחים וספאם. תחזרו לנושא הדיון(אם זה עדיין רלוונטי).
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים מחבר שמתי לב שתמיד יש את המסית שרושם משהו לא קשור כדי לפגוע כי יש לו רגשי נחיתותאולי תעקרו את זה מהשורש ותתנו לאותו בחור אזהרהיום טוב!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.