עבור לתוכן

מי שמשחק ממש טוב במשחק טניס יהיה טוב גם במשחק פינג פונג או שאין קשר?

Featured Replies

פורסם

מי שמשחק ממש טוב במשחק טניס יהיה טוב גם במשחק פינג פונג או שאין קשר?

אני מדבר על רמות גבוהות כמו אנדי ויוני ושחר פאר

פורסם

אחד ההזויים שהיו פה, לא?

לי אישית נראה שזה רק מפריע. בטניס אתה עובד על כוח ודיוק, בפינג פונג זה יותר עדינות וטכניקה רכה...

פורסם

זה לא כל כך מפריע....

אבל בטניס אתה עובד על עוצמות, ספינים... ובפינג פונג יש יותר טכניקות... חותכים, ומסובבים יותר..

פורסם

אין שום קשר, הכל שונה בתלכס

פורסם

אני די טוב בטניס אבל בפינג פונג אני נוראי-לדעתי אין קשא

פורסם

אני משחק כרגע גם פינג פונג וגם טניס וזה מאוד פוגע בי. כי פינג פונג אני משחק בערך מאיזה כיתה ד' (שולחן במקלט) בעוד שבטניס התחלתי לשחק בחודשיים האחרונים ואני כל הזמן עושה תנועות של פינג פונג (הנפה מלמטה כדי לפגוע ולסובב את הכדור במקום חבטה כשהמחבט מקביל לרשת ו"ליווי" עם היד)...

ככה שאין קשר..

פורסם

מי שטוב בהוקי קרח יהיה גם טוב בהוקי שדה?

פורסם

אני משחק טניס אבל בפינגפונג אני ממש גרוע

פורסם
  • מחבר

אחד ההזויים שהיו פה, לא?

אז פעם הבאה אל תענה

פורסם

אז פעם הבאה אל תענה

מדינה חופשית אבל'ה.

פורסם

מדינה חופשית אבל'ה.

נכון ולפעמים חבל שכך.

פורום כללי ומותר להעלות נושא על כל מה שרוצים (בגבולות החוקים) ולקבל תגובה מהקהילה. מי שלא מעוניין לענות וחושב שהנושא מוזר\טיפשי\לא שווה דיון\____ שפשוט לא יענה, ילחץ BACK וידפדף הלאה. תאורתית כל דיון אתה יכול לקחת לכיוון של "איזה שאלה הזויה, איזה טר'ד שטותי" אבל מה ישאר לך אז? תישב בפורום בלי הודעות ותענה להודעות של עצמך?

פורסם

נכון ולפעמים חבל שכך.

פורום כללי ומותר להעלות נושא על כל מה שרוצים (בגבולות החוקים) ולקבל תגובה מהקהילה. מי שלא מעוניין לענות וחושב שהנושא מוזר\טיפשי\לא שווה דיון\____ שפשוט לא יענה, ילחץ BACK וידפדף הלאה. תאורתית כל דיון אתה יכול לקחת לכיוון של "איזה שאלה הזויה, איזה טר'ד שטותי" אבל מה ישאר לך אז? תישב בפורום בלי הודעות ותענה להודעות של עצמך?

כתבתי שהדיון הזוי ואז עניתי לו את התשובה לדעתי. מה אתה רוצה יא נודניק?

פורסם

הצלחה בלימודים, עבודה טובה, כסף ומשפחה טובה. מה איתך?

פורסם

אם הויכוח הזה ימשיך, שניכם תזכו לאזהרה. זה לא המקום לויכוחים וספאם. תחזרו לנושא הדיון(אם זה עדיין רלוונטי).

פורסם
  • מחבר

שמתי לב שתמיד יש את המסית שרושם משהו לא קשור כדי לפגוע כי יש לו רגשי נחיתות

אולי תעקרו את זה מהשורש ותתנו לאותו בחור אזהרה

יום טוב!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים