פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים היי הפעלתי את גוהסט מהבוט ורציתי להכנין גיבוי למחשב שלי...אבל כשאני רוצה לשמור את הקובץ בכונן Cאני לא יכול,כי הוא לא מופיע לי שם...הכוננים שמופיעים לי הם:B(אין לי כונן כזה בכלל...)A(יש לי אותו...דיסקטים...)E(הכונן דיסקים שלי....)אבל רק כונן C לא מופיע!אז איפה אני אמור לשמור אותו?תודה.
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים ב-GHOST אתה לא יכול ליצור אימאג' של המחיצה ממנה את מגבה או שתפצל את הדיסק לשני חלקים - או שתחבר דיסק חיצוני - קשה, אבל ככה זה בחיים... כל טוב, גבריאל
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים מחבר ב-GHOST אתה לא יכול ליצור אימאג' של המחיצה ממנה את מגבהאו שתפצל את הדיסק לשני חלקים - או שתחבר דיסק חיצוני - קשה, אבל ככה זה בחיים...כל טוב,גבריאליש לי האר דיסק חיצוני(שמתחבר ל USB 160G)אז אני צריך להתקין את הקובץ של הגוסט עליו ואח"כ להפעיל את זה משם(מההר דיסק החיצוני..)?
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים מחבר גם אתם יכולים להגיב אז מי שיכול לענות לי על התשובה אני אשמח לתגובות מכולם.
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים gif קיבלת אזהרה על הקפצה לפני שעברו 24 שעות מרגע פרסום ההודעה.מדובר באזהרה הראשונה שלך כאשר בשלישית תורחק/תושתק מהפורום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.