עבור לתוכן

יש לי בעיה רצינית-אני עצלן לגמרי

Featured Replies

פורסם

אני פשוט עצלן, אני אביא דוגמא:יש לי על המחשב כבר כמעט שנה ספר שאני צריך לקרוא בתכנות. עד עכשיו קראתי 15 עמודים כשחבר שלי כבר גמר את אותו ספר.

יש טיפים? עזרה? משהו!?

פורסם
:bash: :bash: :bash::kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:
פורסם

פשוט,תסתכל איך החיים שלך נראים,תראה אם אתה מרוצה מהמצב וכשאתה תראה את כל העולם עושה דברים שאתה יכול לחלום עליהם,כבר יהיה מאוחר מידי.

פורסם

אני גם הייתי לפני שנה עצלן, לא עשיתי ספורט בקושי יצאתי ובלה בלה בלה עד שאמרתי לעצמי, כמה אפשר תראה איך הכל נראה.

מאז 1 בספטמבר 2007 לקחתי את עצמי בידיים וכעבור שנה כמעט אני מרוצה מהמצב שלי, התחלתי לעשות ספורט באופן קבוע אני מתאמן באופן קבוע עד כמה שיש לי זמן פנוי, ואני כבר לא יכול לחיות בלי זה והכי חשוב שכחתי מה זה עצלנות.

אז קח את עצמך בידיים ויהיה לך אולי קשה בהתחלה אבל סמוך עליי בהמשך זה יורגש כמו סטנדרט שאתה צריך למלא, כמו מטלה יומיומית(לא בהכרח קשור לספר).

פורסם

חוץ מזה אם כל כך קשה לך לקרוא ספר בתכנות , אולי תכנות זה לא בשבילך ? יש הרבה אנשים ששונאים תכנות

תבדוק אולי אלקטרוניקה מענינת אותך יותר , או כלכלה או מקצועות אחרים

פורסם

אני גם הייתי לפני שנה עצלן, לא עשיתי ספורט בקושי יצאתי ובלה בלה בלה עד שאמרתי לעצמי, כמה אפשר תראה איך הכל נראה.

מאז 1 בספטמבר 2007 לקחתי את עצמי בידיים וכעבור שנה כמעט אני מרוצה מהמצב שלי, התחלתי לעשות ספורט באופן קבוע אני מתאמן באופן קבוע עד כמה שיש לי זמן פנוי, ואני כבר לא יכול לחיות בלי זה והכי חשוב שכחתי מה זה עצלנות.

אז קח את עצמך בידיים ויהיה לך אולי קשה בהתחלה אבל סמוך עליי בהמשך זה יורגש כמו סטנדרט שאתה צריך למלא, כמו מטלה יומיומית(לא בהכרח קשור לספר).

גם אני הייתי כזה, וגם אני החלטתי לקחת את עצמי בידיים :D

אני עדיין קצת עצלן, בד"כ עושה ספורט על דעת עצמי, לפעמים כשלא בא לי ממש אני ממציא לעצמי תירוצים

(אבל ברצינות, אני לא יכול לדעת כמה זמן אני עושה את התרגיל בלי השעון שלי :( ואני לא מוצא אותו)

פורסם

גם אני הייתי כזה, וגם אני החלטתי לקחת את עצמי בידיים :D

אני עדיין קצת עצלן, בד"כ עושה ספורט על דעת עצמי, לפעמים כשלא בא לי ממש אני ממציא לעצמי תירוצים

(אבל ברצינות, אני לא יכול לדעת כמה זמן אני עושה את התרגיל בלי השעון שלי :( ואני לא מוצא אותו)

יש לי ימים שגם העצלנות רוצה לצאת לעולם, ולמרות חוסר החשק אני יוצא ועושה ספורט בכביש העוקף החדש ברחובות, למי שגר בסביבה, ואחרי הספורט אני מרגיש מצוין ולא מתחרט, זה מן קרב פנימי שחשוב לנצח בו כל פעם אבל קורה גם שאין לי ממש כוח או מצב רוח ללכת אז אני נשאר בבית או יוצא למקום אחר.

פורסם

יש לי ימים שגם העצלנות רוצה לצאת לעולם, ולמרות חוסר החשק אני יוצא ועושה ספורט בכביש העוקף החדש ברחובות, למי שגר בסביבה, ואחרי הספורט אני מרגיש מצוין ולא מתחרט, זה מן קרב פנימי שחשוב לנצח בו כל פעם אבל קורה גם שאין לי ממש כוח או מצב רוח ללכת אז אני נשאר בבית או יוצא למקום אחר.

גם אני מנסה לפעמים, כשאין לי חשק לפעמים אני חושב על זה שאני צריך להתמיד ושזה ישתלם לי בסופו של דבר, לפעמים עובד לפעמים לא

היום למשל לא עבד, אבל זה לא רק זה - פשוט אני יודע שיהיה לי עוד יותר קשה בלי השעון, כי יש כמה תרגילים שאני צריך לעשות פרק זמן מסויים, ואני יודע שאם אני לא אעשה אותם מספיק זמן (סביר להניח שזה מה שיקרה) אז פשוט אין טעם לעשות אותם

פורסם

גם אני מנסה לפעמים, כשאין לי חשק לפעמים אני חושב על זה שאני צריך להתמיד ושזה ישתלם לי בסופו של דבר, לפעמים עובד לפעמים לא

היום למשל לא עבד, אבל זה לא רק זה - פשוט אני יודע שיהיה לי עוד יותר קשה בלי השעון, כי יש כמה תרגילים שאני צריך לעשות פרק זמן מסויים, ואני יודע שאם אני לא אעשה אותם מספיק זמן (סביר להניח שזה מה שיקרה) אז פשוט אין טעם לעשות אותם

אכן, אני בד"כ לא מקציב זמן לתרגילים מסוימים וישנם כאלה שכן, בכל אופן תמיד כדאי להתמיד זה משתלם בסופו של דבר, כמו כן להפקיד על תזונה נכונה.

פורסם

פשוט,תסתכל איך החיים שלך נראים,תראה אם אתה מרוצה מהמצב וכשאתה תראה את כל העולם עושה דברים שאתה יכול לחלום עליהם,כבר יהיה מאוחר מידי.

העצה הכי טובה שתקבל כאן.

פורסם

ספורט זה לא עניין של עצלנות

אני מבטיח לך שאם היית נהנה מספורט הייתה רץ לשחק

אני עצלן בצורה מטורפת

אין פה עצלן ממני

אבל יש לי דברים של יהרג ובל יעבור

אני בעצם מסגל לעצמי דברים של יהרג ובל יעבור

אם אני בטעות (לא קורה בחיים) לא מצחצח שיניים, אני קם כולי עצבני אסור לאנשים לדבר איתי

בעיקרון כשהייתי ממש אבל ממש קטן 7-8

אתם יודעים גיל שאין לך כוח לצחצח

ההורים שלי הרגילו אותי בכוח עד שזה ניהיה לדבר שאי אפשר בלעדיו

עוד דוגמא

תפילת שחרית

אם אני מפספס זמן תפילה

אני מסוגל לבכות

ותפילת שחרית זה פאקינג 50-60 דקות וזה מטיש

אבל הכרחתי את עצמי למשך תקופה עד שזה ניהיה יהרג ובל יעבור

למעשה

קראתי ספר שקשור בדת שרשם אותו רב גדול מקובל

בכל אופן

לעניינינו

הוא הביא שם מן שיטה לחזרה בתשובה בטוחה וכביכול "איך להפוך לצדיק"

כמובן שאין לזה מתכון

אבל היה שם רעיון בעצם מרכזי שהוא ניסה להעביר

ישנם שלבים שכל שלב כמובן קשה יותר מקודמו מבחינת ביצוע

עכשיו על מנת "לקנות" שלב או בעצם להרוויח את המעלה שלו

אתה צריך להכריח עצמך במשך 40 יום לעשות את זה לא משנה מה

ימות העולם אתה תעשה את זה

ובעצם מה קורה\

אתה מגיע למצב שאתה לא יכול בלעדיו , אתה מרגיש אשם כשאתה מפספס אותו

וכך בעצם אתה "קונה" מעלה מסויימת

תקיש את זה לגבי כל דבר בחיים

אתה רוצה לדוגמא להתגבר על העצלנות בשיעורי הבית

תכריח את עצמך אבל ממש תכריח במשך לדוגמא 40 יום לעשות שיעורי בית יום יום

וזה יהפוך למצב שאתה חייייייב לעשות זאת ואתה לא תוכל שלא לעשות

בהצלחה חבר

סביר להניח שלא תראה המלצה יותר טובה סמוך עליי

פורסם

השאלה שלי היא למה אתה מאמין שיש מישהו כאן בHWZONE שאכפת לו ממך(ברמות שאתה דורש כמובן), שהוא פסיכולוג ושהוא יכול לתת לך עצה מה לעשות עם זה?

אני רציני- אני נועל את הת'רד הזה לטובתך... השאלה שלך ממש לא ליגיטימית לפורום הזה... פנה לבעל ידע שיכול לעזור לך.

Aviko

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים