עבור לתוכן

מדריך לצריבה- האם יש ?

Featured Replies

פורסם

חברי שלום :hi:

חפשתי ולא מצאתי מדריך לצריבה , מתברר שיש המון בעיות בעת הצריבה הנובעות מחוסר ידע או נסיון .

האם יש מישהוא או חברים שיכולים לרכז את הכל כולל הדגמות ( למשקיענים שבנינו)

כמו כן בנושא תוכנות הצריבה מתברר שיש בינהם טובים לפעולות וסוגי צריבה שונות -- האם יש חברים שיכולים להגדיר את ההבדלים ומה ומתי כדאי להשתמש בתוכנה כל שהיא .

בברכה :bash: ואשמח שתקפצו על האתגר הזה למבינים שבנינו והעשרת הידע בינינו

בצעתי חיפוש אבל הכל מפוזר ורצוי לרכז כמו שעשו לגבי צורבים

תודה וחג שמח :saint:

פורסם

בשביל ההתחלה, תציץ בסקירה הקטנה הזו של תוכנות צריבה.

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-1943217,00.html, היא לא מושלמת, אבל מכסה את העיקריים.

אישית - עבדתי פעם עם EasyCD, היא לא רעה, אבל לדעתי כבדה מידי, ומנסה להיות יותר מידי ידידותית על חשבון הפונקציונאליות.

היום אני עובד עם NERO, היא מאד מקיפה, מאד גמישה ואמינה ויש לה גם ממשק EXPRESS פשוט למשתמשים לא מנוסים.

יצא לי לעבוד גם עם NTI CDMAKER, הוא חמוד, כשאתה צורב יש אנימציה של דרקון שנושף לך אש על הדיסק... הוא מאד פשוט, יותר קרוב ל EZCD מאשר לNERO.

לדעתי, אחרי שתשתלט על NERO אני חושב שתגיע למסקנה שכמעט אין סיבה לעבוד עם אחר.

לצערי אין לי את כישרון הכתיבה כדי לבנות מדריך, אבל אם יש לך שאלות ספציפיות, אני (ואני בטוח שגם אחרים) אשמח לענות.

פורסם

אני ממליץ ולדעתי גם רבים על ה NERO תוכנה ממש טובה ונשמח לעזור :hi:

פורסם

2 התוכנות היחידות שצריך הן נרו (כמו שאמרו לפני) ו cloneCD

פורסם
  • מחבר

לצערי אין לי את כישרון הכתיבה כדי לבנות מדריך, אבל אם יש לך שאלות ספציפיות, אני (ואני בטוח שגם אחרים) אשמח לענות.

אחי :hi:

תודה אז

השאלה היא איך צורבים בנרו בתשלומים דהיינו כאשר אני רוצה כל פעם להוסיף לדיסק שיש בו עדין נפח פנוי קבצים נוספים עד שאני ממלא אותו ואיך אני יודע כמה נפח נשאר לצרוב

שמעתי שיש אופציה כזו ???

פורסם

ב-Nero - Burning Rom, כשאתה מתחיל דיסק חדש (ובוחר באשף Create a new data CD) תבדוק ב

Edit >> Properties >> Multisession

שמסומן

Start Multisession disc

כשאתה רוצה להמשיך את הדיסק הזה, פשוט תבחר באשף בהתחלה

Continue with an existing data CD

בקשר לאיך לדעת כמה מקום נשאר על הדיסק: יש למטה סרגל שמראה את כמות המידע שתפוסה בדיסק.

פורסם
  • מחבר

אחי :saint:

תודה וחג שמח :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים