פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים הסתכלתי בסטיקי והורדתי את המקודד של K-LITE, אבל זה עדיין לא מקרין לי חלק מהסרטים (לפחות לא בBS PLAYER). יש לציין שבעיקר וידאו ולא אודיו.מה אני צריכה לעשות מכאן?שאלה נוספת - איזה מקודד יש לצפיה בסרטים שהסיומת שלהם היא MKV?
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים תעלי ב GSPOT את הקבצים שאת לא מצליחה להפעיל ותראי איזה קודקים חסרים לךבעקרון חבילות מקיפות ועדכניות כמו KLITE ו- CCCP (מומלצת יותר לטעמי) כבר מכילות את כל הקודקים הדרושים (כולל מטרוסקה ל MKV).
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים מחבר העלתי את GSPOT, התקנתי את CCCP בהמלצתך.טוב, הבעיה היא לא במקודדים. במדיה פלייר רואים את הסרטים. רק בBSPLAYER לא.מה יכולה להיות הבעיה?אני ממש אוהבת את הנגן הזה, הייתי מעדיפה שלא לוותר עליו.במידה והנגן הוא הבעיה, אם יש המלצה לאחר שיכול לנגן כתוביות, אני אשמח לקבל לינק.
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים אני משתמש בחבילת הK-LITE.היא מגיעה עם מדיה פלייר קלאסיק (זה לא וינדוס מדיה פלייר), שמסתדר עם כל סוג קובץ קיים ועם כל סוג כתוביות
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים תתקיני גרסאת BSPLAYER אחרונהתשחקי בהגדרות של ה video rendering בין EVR ל OVERLAY MIX וכו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.