פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים אני קונה עוד שבועיים מחשב חדש.. ומשקיע בו די הרבה (5500) יש לי מפרט כמעט סופי בשבוע הבא אני יתייעץ פה עוד קצת ויקנהלעניין:המחשב מיועד למשחקים ותכנות(טקסט) בעיקר... רציתי לדעת איזה מסך לקנות בשבילו כדי שאני יהנה הכי הרבה כי אנלא הכי מבין בעניינים של הניגודיות וכל הדברים האלהאני רוצה מסך 19 ולא גדול יותר מזה... ורציתי גם לדעת אם בהוספה של מחיר אל גדול מדי אפשר לקנות דגם של מסך אחר (19) שנרגיש בו הבדל משמעותי כי אני כן יעדיף לחרוג מהתקציב ולחכות את השבוע שבועיים האלה כדי להשיג את הכסףנ.ב. אם יהיה מסך 17 שיותר טוב משמעותי מה19 במחיר הזה אז אני כנראה אנ יעדיף אותו (וגם זה לאחר דיונים פה איתכם)אם למישהו יש חנות מומלצת ממנה לקנות שירשום אותה פה בבקשה, את המחשב אני כנראה קונה מspypc כדאי לקנות גם את המסך משם?עריכה------חיפשתי עכשיו בspypc ומצאתי את המסך הזה LG 19" L1972H 2ms LCDהוא עולה שם 1360 שקל איך הוא? אשמח לקבל חוות דעת עליותודה רבה לכל מי שיעזור ושבת שלום.
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים מחבר כי אני יושב יחסית קרוב למחשב ואנלא רוצה מסך גדול מדי זה לא בריא לעינייםואצל חבר שלי יש מסך 20 וזה יחסית ממש גדולאז במסך 19 זה יהיה יותר קטן והאיכויות יהיו יותר טובות לא?בכל אופן אני רוצה רק 19 אינץ לא יותר גדול מזה תמליצו בבקשה על מסכים במחיר הזה 1300 בערךךתודה!
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים אתה לא תקבל איכות גבוהה משמעותית במסכי "19 בתקציב הזה, אבל אפשר לחסוך קצת כסף. ה-943BM של סמסונג הוא אופציה מצויינת.
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים מחבר כמה הוא עולה ?ואם אני יקנה מסך 20" של dell חבר שלי קנה כזה לפני חצי שנה בערך עלה לו 2300 שקל והאיכות שם ממש ממש טובהכמה הוא עולה עכשיו בערך? כמה מסך 20 אינץ טוב עולה עכשיו?
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים מחבר אין אפשרות למצוא מסך 17 או 19 באיכות דומה או אפילו כמעט אותו דבר אבל ב1500 שקל?(כי הגודל יותר קטן)
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים מחבר אז בקיצור לחסוך עוד חודש חודשיים להשיג 2000 שקל ולקנות מסך 20" מdell והוא יהיה איכותי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.