עבור לתוכן

המלצה למסך 17/19 בסביבות ה1300 שקל (שימוש משחקים וטקסט (עבודה משרדית))

Featured Replies

פורסם

אני קונה עוד שבועיים מחשב חדש.. ומשקיע בו די הרבה (5500) יש לי מפרט כמעט סופי בשבוע הבא אני יתייעץ פה עוד קצת ויקנה

לעניין:

המחשב מיועד למשחקים ותכנות(טקסט) בעיקר...

רציתי לדעת איזה מסך לקנות בשבילו כדי שאני יהנה הכי הרבה כי אנלא הכי מבין בעניינים של הניגודיות וכל הדברים האלה

אני רוצה מסך 19 ולא גדול יותר מזה... ורציתי גם לדעת אם בהוספה של מחיר אל גדול מדי אפשר לקנות דגם של מסך אחר (19) שנרגיש בו הבדל משמעותי כי אני כן יעדיף לחרוג מהתקציב ולחכות את השבוע שבועיים האלה כדי להשיג את הכסף

נ.ב. אם יהיה מסך 17 שיותר טוב משמעותי מה19 במחיר הזה אז אני כנראה אנ יעדיף אותו (וגם זה לאחר דיונים פה איתכם)

אם למישהו יש חנות מומלצת ממנה לקנות שירשום אותה פה בבקשה, את המחשב אני כנראה קונה מspypc כדאי לקנות גם את המסך משם?

עריכה

------

חיפשתי עכשיו בspypc ומצאתי את המסך הזה LG 19" L1972H 2ms LCD

הוא עולה שם 1360 שקל איך הוא? אשמח לקבל חוות דעת עליו

תודה רבה לכל מי שיעזור ושבת שלום.

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

למה אתה נעול על "19? יש מסכי "22 טובים במחיר הזה.

פורסם
  • מחבר

כי אני יושב יחסית קרוב למחשב ואנלא רוצה מסך גדול מדי זה לא בריא לעיניים

ואצל חבר שלי יש מסך 20 וזה יחסית ממש גדול

אז במסך 19 זה יהיה יותר קטן והאיכויות יהיו יותר טובות לא?

בכל אופן אני רוצה רק 19 אינץ לא יותר גדול מזה תמליצו בבקשה על מסכים במחיר הזה 1300 בערךך

תודה!

פורסם

אתה לא תקבל איכות גבוהה משמעותית במסכי "19 בתקציב הזה, אבל אפשר לחסוך קצת כסף. ה-943BM של סמסונג הוא אופציה מצויינת.

פורסם
  • מחבר

כמה הוא עולה ?

ואם אני יקנה מסך 20" של dell חבר שלי קנה כזה לפני חצי שנה בערך עלה לו 2300 שקל והאיכות שם ממש ממש טובה

כמה הוא עולה עכשיו בערך? כמה מסך 20 אינץ טוב עולה עכשיו?

פורסם

מסך "20 איכותי עולה כ-2000 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אין אפשרות למצוא מסך 17 או 19 באיכות דומה או אפילו כמעט אותו דבר אבל ב1500 שקל?(כי הגודל יותר קטן)

פורסם

הכי זול זה ה-971P, אבל הוא לא כל כך מתאים למשחקים.

פורסם
  • מחבר

אז בקיצור לחסוך עוד חודש חודשיים להשיג 2000 שקל ולקנות מסך 20" מdell והוא יהיה איכותי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים