פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים שלום לכולם!!לא יודעת אם ניתן להשיג בארץ כאלה, אבל אני מחפשת מדחס אוויר קומפקטי וזול לניקוי המחשבעד היום אני קונה את הספריי לחץ אוויר שנגמר מאוד מהר והוא לא יעיל כי יש לי 3 מחשבים בבית וזה לא ממש נשאר להרבה זמןבגלל זה חשבתי לקנות מיני קומפרסור שיעשה את העבודה.האם מישהו מכיר דבר כזה ואם כן איפה ניתן למצואאו לחילופין האם מישהו מכיר דרך אחרת ויעילה לניקוי המחשב.תודה!!מורן
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים מחבר יותר זול כבר לרכוש מיכל אוויר לצלילה (SCUBA)....וואלה? זה יעבוד? אני יודעת שהמחיר שרשמתי הוא זול, הבעיה היא גם שהקומפרסורים שעושים 700 ש"ח מאוד גדוליםואני מחפשת אחד קטןראיתי כמה ב-EBAY הבעיה שאין אפשרות לשלוח אותם לארץ בגלל שהם מכילים מכילי אוויר...בגלל זה אני יודעת שיש, ואני מחפשת פה אבל לא כל כך מוצאתלמי יש עוד רעיונות?איך אתם מנקים את המחשב שלכם?
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים אני עם פאן/שואב אבק/ספריי לחץ אוויר. אין אצלי אבק בכמויות היסטריות יש לי פילטר מקדימה ודווקא הוא חוסם את האבק בצורה ניכרת.תעברי על התאר'ד הזה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=356107.0
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים יש את הקומפרסור של ניפוח המיטות ערוץ קניות האלו, אני משתמש בזה, לבד הוא עולה 100 ש"ח והוא בא עם ראש דק גם, הרבה הרבה יותר יעיל מפאן.
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים מחבר יש את הקומפרסור של ניפוח המיטות ערוץ קניות האלו, אני משתמש בזה, לבד הוא עולה 100 ש"ח והוא בא עם ראש דק גם, הרבה הרבה יותר יעיל מפאן.נשמע מעניין!אפשר לקנות את זה רק בערוץ הקניות?יש לך מושג מאיפה עוד אפשר להשיג את זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.