עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

הדרכת מחשבים לאדם מבוגר - כמה הייתם לוקחים לשעה ?

Featured Replies

פורסם

חחח שניכם קרעתם אותי עכשיו...

F/A-18, פששש סבא שלך עורך תמונות??? סחטיין... סבא שלי גם בן 70 אבל הוא לא יודע לערוך תמונות (את כל השאר שאמרת הוא כן יודע חחח)

לסבתא שלי לקח לי פעם שעה וקצת להסביר לה איך להעתיק/להעביר תמונות מתיקיה לתיקיה... זה היה סיוט...

חחח לפותח התראד... לדעתי אתה צריך לקחת בידיוק 50... ואתה יכול לעשות את הדיל הזה כמו שמישהו אמר פה.. ניראה לי אחלה רעיון...

בהצלחה :yelclap:

פורסם

התכוונתי עריכה ב WINDOWS LIVE PHOTO GALLERY, אבל גם זה משהו, לא?

הוא גם מעתיק את כל התקליטים (השחורים הגדולים) לנגן, משם למחשב, עורך קצת וצורב לדיסק...אבל אפילו אחרי 100 פעם שהסברתי הוא לא זוכר איך לשמור אתר במועדפים...

הוא תופס די מהר (הוא היה מהנדס אלקרוניקה בכיר) אבל הצרה היא שאת כל התוכנות בשבילו אני צריך למצוא ברוסית..

עכשיו, ברשותכם אני אלך לישון חפני שאני אהפןך את הת'ארד למקבץ סיפורי הגבורה של סבא שלי

לילה טוב לכולם

פורסם

ואיייי איזה סיוט זה בטח להתחיל לחפש ברוסית חחחח...

הייתי בטוח שהבתחלה את מדבר בפוטושופ על עריכת התמונות... חחח לא הבנתי איך זה אפשרי..

רק עכשיו הבנתי והכל ברור...

אנחנו צריכים לעשות תחרות בין הסבים שלנו חחח... שכחתי שסבא שלי יודע להעתיק שירים מנגן MP4 למחשב, להעביר תמונות מפלאפון למחשב, לחבר מקלדת למחשב והוא גם יודע מה זה חיבור USB... כמובן בנוסף למה שדיברנו למעלה חחח...

יאללה מארגנים תחרות סבים בסגנון HWzone? חחחחחחחחחחחח

דניאל.

פורסם

בנתיים. הרוסית זה לא בעיה. תוכנות LIVE, וWINDOWS, אופיס הן של MS. אז יש ברוסית. נרו שמשמש לצריבה ולעריכת סאונד גם יש. יש גם גרסה חינמית לGMAIL הבעיה שהוא רוצה ללמוד לערוך סרטים מדיסקים שהוא הקליט מהDVD עדיין לא מצאתי תוכנה נורמאלית ברוסית

אבל כשאני צריך לשנות הגדות ב WIN אני מתחרפן. אין לי בעיה לקרוא ברוסית אבל התרגום פשוט נוראי. כשאני לוחץ על כפתורים אי יודע על מה אני לוחץ לפי מיקום, לא לפי מה שכתוב. בעברית זה נראה הרבה יותר קרוב למקור.

הוא גם עוקף אותי בהקלדה, ברוסית...

אם תהיה תחרות אני אלמד אותו לעשות אוברקלוק :smile1:

גם סבתא שלי יודעת להשתמש קצת באינטרנט, רק שלוקח לה 5 דקות למצוא את העכבר...(LX8)

פורסם

חחח קרעת אותי בקשר לOC...

מה שאני לא מבין זה איך לעזעזאל סבתא שלך משתמשת בLX8... אני בעצמי משתמש בLX7... יש מצב היא מחליפה איתי\? חחח במלא היא לא צריכה משהו כזה...

טוב מספיק עם הספאם... יאללה לילה טוב לכולם...

פורסם

לימוד אנשים מבוגרים זו בד"כ משימה קשה. סוחטת הרבה יותר משעת טכנאות, למשל.

לדעתי 70¤ זה הגבול התחתון.

צודק! לימדתי פעם אישה מבוגרת פוטושופ עם נסיון בסיסי, וזה היה סיוט!

לפעמים אתה תופס את הראש ושואל את עצמך: "למה נכנסתי?".

השיא שבאמצע השיעור והריכוז מתקשרת החברה שלה ומתחילה לרכל איתה, ואז אחרי חצי שעה היא מבקשת סליחה מנומסת. >:(

פורסם

סבא שלי משתמש בעיקר במחשב והא מת על העכבר הזה. קניתי אותו במבצע בבאג שהיה לא מזמן. לי הוא לא כ"כ נוח

פורסם

בכמה קנית?

אני משתמש בסט של LX710... אז קיבלתי LX7... שאני משחק משחקים איתו אני מרגיש שהוא כבר לא נוח לי... אני חושב על לקנות אחד חדש.. אולי בקרוב אני יקנה אפילו G9 וזהו.

פורסם

קניתי ב 175 בבאג. כשהיה 30% הנחה.

פורסם

צודק! לימדתי פעם אישה מבוגרת פוטושופ עם נסיון בסיסי, וזה היה סיוט!

לפעמים אתה תופס את הראש ושואל את עצמך: "למה נכנסתי?".

השיא שבאמצע השיעור והריכוז מתקשרת החברה שלה ומתחילה לרכל איתה, ואז אחרי חצי שעה היא מבקשת סליחה מנומסת. >:(

מה אכפת לך? זה עוד כסף!(אלא אם כן זה היה בחינם?)

בנוגע לתשלום, זה גם משנה אם אכפת לך מהבנאדם ואתה לא רוצה לגרום לו בעיה כספית.

פורסם

אני מכיר מישהו בן 75 שבונה אתרים בHTML וASP

מעצב תמונות בפוטושופ ופלאש וגם משתמש בתוכנה מיה לתלת מימד

פורסם

מקצוען?

פורסם

תראו, חבר שלי עשה עבודה על טכנופוביה והקשר שלה לגיל והוא אמר לי שכמעט כל המחקרים אומרים שאין קשר, העניין הוא שאנחנו גדלנו עם זה והם לא. זאת אומרת שזה תלוי אך ורק בכוח למידה.(אני שזה ברור אבל תנסו לקלוט את הכוונה שלי, קשה לי לבטא אותה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.