עבור לתוכן

טיפה הזוי. צריך עזרה בקניית מיקרוגל

Featured Replies

פורסם

הבקשה בכותרת.

אני יודע שזה לא הכי קשור לפורום הזה ולאתר בכלל אבל בכנות, אני לא מכיר פורום אחר שאני יכול לסמוך על עצות של אנשים בנושאים כאלה.

בכל פורום אחר יבוא איזה ילד וירשום "אבא שלי אבי מחול מיקרוגל של LOGITECH שאוד לא נמכר בחנויוט בכלל והוא שולטטתתטתטתטתטת!!1"

אני גם מקווה ששמתי את הבקשה בפורום הנכון.

תודה ושבת שלום!

פורסם

מיקרוגל זה מיקרוגל, אין לך מה לשהשקיע או לשבור את הראש יותר מדי, כל מיקרוגל יעשה בדיוק את אותה עבודה,

לך על מה שנראה לך הכי יפה ונוח מבחינת פאנל וגודל וזהו.

פורסם
  • מחבר

לא כל לך מסכים. בתור אחד שמשתמש הרבה במיקרוגל אני חייב להגיד שיש הבדלים משמעותיים בין סוגים שונים של מיקרוגלים.

זה גם טיפה חשוב לי לבחור את המתאים ביותר כי זה מתנה להורים שלי. (מה לעשות, כרגע אני לא יכול להרשות לעצמי לקנות להם מערכת קולנוע ביתית כמו שתמיד רציתי שיהיה להם)

פורסם

בוא נגיד שמיקרוגל ב500-600 הרבה יותר טוב ממיקרוגל ב150-250, וזה באמת ככה.

תחליט על תקציב מסוים ואז תלך לבדוק מפרטים טכניים, הספק המיקרוגל וכו' וכו'.

פורסם
  • מחבר

אוקיי.

אבל עוד שאלה. מה זה "גריל" במיקרוגל?

פורסם

בעיקר מה שאמור לעניין אותך זה הגודל פיצ'רים מסויימים ונוחות

יותר מזה זה סתם לשבור את הראש על שטויות

פורסם

אני האמת לא משתמש בפיצ'רים אצלי [בלי קשר לזה שהוא זול], אני פשוט משתמש בכיוון הטמפ [לפי אחוזים של העוצמה]

ופשוט שם לב מה קורה עם מה שבפנים :nixweiss:

פורסם

לנו יש sharp 1200 wats ואנחנו מאוד מרוצים ממנו. אני אבדוק את שם הדגם והעלות.אני גם אברר מה זה גריל

פורסם
  • מחבר

תודה!

אני לא מחפש פיצ'רים. הבישול הכי גדול שעשינו עם המיקרו הישן הוא תפוחי אדמה 8 דקות בחום כמעט הכי גבוה (יוצא טעים! :smile1: )

עריכה:

אני חושב שגריל זה בכך הכל אפשרות לצלות אוכל במיקרו. בכל מקרה, נראה לי אני סגור על אחד טוב.

שוב תודה ושבת שלום!

פורסם

תודה!

אני לא מחפש פיצ'רים. הבישול הכי גדול שעשינו עם המיקרו הישן הוא תפוחי אדמה 8 דקות בחום כמעט הכי גבוה (יוצא טעים! :smile1: )

בשביל זה יש טוסטר אובן :D

פורסם

תבדוק גם רמת קרינה.. שלא תיפול על משהו שידליק את הטלוויזיה כשאתה מחמם ארוחת צהריים.. ;D

פורסם

הכי טוב (והכי יקר)- Sharp

טוב וזול- LG

פורסם

ומשהו שאני מניח שהוא לגמרי ברור-

פאנל דיגיטלי ולא "אנלוגי".

פורסם

אני לא מצליח למצוא את שם הדגם...

אבל הוא עלה 600 ש"ח

פורסם

כך טיפים:

1. מיקרו גל שהוא רק מיקרו גל (ולא אובן ולא גריל), יותר טוב מאלה שבאים עם גריל וכו'.

2. מיקרו גל דיגיטאלי יותר נוח מאנלוגי ברוב המקרים.

3. תקנה רק חברה מוכרת. יש בריחת קרינה וכו'.

4. אני עשיתי סקר שוק לפני 10 חודשים והגעתי למסקנה לרכוש LG 20 ליטר(או 21 לא זוכר).

כנס לזאפ ותראה תגובות של אנשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים