פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים אני מחפש חברת אכסון, אני חושב שעדיף ישראלית, להעלת אתר תדמיתי. האתר יכלול עד מאות מגה, אבל אני מעדיף לא להגביל את עצמי, בנוסף אין צורך בכתובות אימייל,תמיכה בשרתים,או כל דבר אחר. רק העלאת FTP אשמח להצעות... תודה
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים https://www.godaddy.com/אומנם לא ישראלי,אבל תמורת 5 דולר בחודש יש לך אחלה שרת אחסון...להכי זול (שזה 5 דולר בחודש)Plan Features 10 GB Space 300 GB Transfer 100 Email Accounts FREE! Software 10 MySQL Databases 50 Email Forwards Forums, Blogging, Photosודומיין, כמו בכל מקום אחר, 10-20 דולר...
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים דומיין תקנה ישירות מחו''ל(כמו גודדי,נטפירמס וכו')איחסון -עקב שזהו אתר תדמיתי אני מתאר לעצמי שיהיה בעל תוכן רב של תמונות ועקב זאת אני ממליץ על איחסון בארץכלומרבארץ>מחו''ל מבחינת מהירותאם האתר מיועד לקהל יעד בחו''ל עדיף לאחסן כמובן בחו''לאם האתר מיועד לקהל יעד בישראל עדיף לאחסן בישראל
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים www.spd.co.ilגילוי נאות: האתר שלנו מאוחסן אצלם. אני לא מכיר חברות אחרות אבל אני מכיר אותם והם מצויינים.
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים ומאוד מאוד יקר - על איכות משלמים אין מה לעשות .פותח התרד - אם אתה מחפש את החברה בין הטובות בארץ לך על SPD אם לא לך על כל חברה ג'נרית,בארץ זה הכל אותו הדבר...
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים ויקר ללא סיבה. אני לפני ימים מספר עברתי ל DREAMHOST, אחלה של חברה וגם קיבלתי חשבון SSH
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים מחבר רוב קהל היעד הוא מישראל, אך יש גם כמה מחו"לבעל האתר (לא אני) הוא קמצן, לכן לא נראה לי שהוא ירצה לשלם הרבה על SPDמחו"ל אני חושב שצריך אשראי בינלאומי (?), לכן זה לא נראה לי אפשרי.לכן.. יש לכם המלצות לאתרים מהארץ?אה, ואי אפשר לרכוש אכסון ודומנין ביחד? (בכל מקרה נראה לי שהוא יקח דומנין חינם כמו TK)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.