פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים שלום יש לי רשת קוויות בביתעם מודם וראוטר לא אלחוטיכל המחשבים ברשת עובדים כרגיל הגדרתי לכל מחשב איפי משלובשביל שהוכל להתחבר משולחן עבודה מרוחק או לשתף תקיות לפי הסדר הזה192.168.2.40414243הרשת כבר קיימת הרבה זמן ואף אחד לא נוגע במחשבים כדי לשנות משו עשיתי ריסט לאחד המחשבים שבו נוצרה הבעיההדלקתי תמחשב הכרטיס רשת מזווהה ע"י הוינדוס הוא דולק לפי האור מאוחרהאבל אין אינטרנט וגם לא שיתוף ברשת של המחשב הזהניסתי להחליף כמה כרטסי רשת ואותה בעיה היאשבחלון שאמור להיות רשום האיפי וכל הנתנוים לא רשום לי לפי התמונה הבאה שיש למטהושאני לוחץ פרטים או אומר שאני צריך לפנות למנהל הרשת ובלה בלהכאילו הכרטיס רשת לא מקבל תאיפי שהגדרתי לו ונשבר לי הראש מזההלכתי לקנות כרטיס רשת חדש וגם אותה הבעיה החלפתי את כל הסלוטים של הPCI בכרטיס רשת כולל הסלוט שהכרטיס מסך עובד בו כי הוא תקיןועדיין זה לא מקבל איפיאז חבר הביא לי USB TO LAN כרטיס רשת יואסבי אבל אני לא מוצא לו דריור והוא של חברה מוזרה JETIONמה אני עושה לעזאזלניסתי לעשות אולי שיעזור ריסט ל winsock גם לא עזראיך אפשר לפתור תבעיה? ראיתי שלעוד כמה אנשים בחיפוש בפורום היתה תבעיה ולא ראיתי שמישו הגיב איך הסתדר לו הבעיה לבסוף[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים תראה אם החלפת מספר כרטיסי רשת והתקנת אותם כראוי אז ככל הנראה הבעיה שלך היא לא בעית חומרה וככל הנראה בעיית תוכנה אם ריסט לווינסוק לא עזר כנראה שאין לך מנוס מהתקנה מחדש של מערכת ההפעלה שלך רק לפני הייתי בודק את הכרטיס רשת על מחשב אחר לראות האם שם הוא מושך IP מהDHCPושאלה נוספת האם במקרה ואתה מגדיר IP ידני זה עובד תקין?עוד דבר בתמונה שצירפת רשום כתובת נקבעה ידנית יכול להיות שבחרת להגדיר כתובת ידנית ולא הזנת כלום????
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים מדובר על כרטיס חוטי?תנסה שקע אחר בנתב.תנסה לשנות להגדרות אוטומטיות ולראות אם מתקבל IPתנסה עם כבל רשת שונה(אפילו לקרב אותו לנתב או לקרב את הנתב אליו ולבדוק עם כבל קצר שיש לך זמין)
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים מחבר ניסתי כבר תאופציות האלה ולא עזראני עכשיו מתקין וינדוס מחשב על מחיצה אחרת עם עידכוני SP3 ונראה מה יהיה ..! אני יעדכן בהמשך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.