פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים תנסה לדובב אותו, אם הוא לא עונה לך, הוא כנראה בסטלה. ואז תצטרך לשלוח אותו לגמילה.מה זאת אומרת "בדקתי, מה עושים?"?! מאיפה זה מגיע? לכבות את המחשב במצב כזה! ולקחת אותו לטכנאי.
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים תנתק אותו מהחשמל .אחרי זה כשהוא יתקרר תנסה להריח חלק חלק ותבדוק לאיזה מהחלקים יש ריח של שרוף . בונה אתה ממש חכם .אתה מעדיך שלא יהיה מחשב בכלל נכון
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים מחבר לא מבין מה אני הראשון שזה קורה לו?? אין פו מישהו שיודע למה יוצא לי עשן?? תנתק תפרק חלאס זה מסריח אחושרמוטה, נו
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים תגיד אתה עושה צחוק ?...מה הבעיות שלך זה נראה שאתה סתם מספים.אם למישהו המחשב היה מעלה עשן אז הוא ישר היה מנתק אותו ולא היה פותח תארד ב2 בלילה .
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים מחבר תגיד אתה עושה צחוק ?...מה הבעיות שלך זה נראה שאתה סתם מספים.אם למישהו המחשב היה מעלה עשן אז הוא ישר היה מנתק אותו ולא היה פותח תארד ב2 בלילה .אל תהיה טמבל אין לי אש רק עשן יענו אין מה לנתקרק תגידו מה זה יכול להיות
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים מחבר תודה אחיאני עייף נראה לי אני משאיר המחשב עם החלון פתוח עד הבוקר ואז נראה אם יש עשןלילה טוב גברים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.