עבור לתוכן

firefox

Featured Replies

פורסם

שלום, אולי זה ישמע טיפשי אבל אני גולש בשועל 3.0 ויש לי בעיה:

אם אני נמצא באמצע או בסוף דף כל שהוא ולוחץ על קישור ואז רוצה לחזור אחורה לדף המקורי, הוא לא חוזר לי לאותו מקום אלה תמיד לראש הדף המקורי.

מה אני אמור לעשות בכדי שכשאני חוזר אחורה בדפדפן הוא יחזור לי לאותו מיקום?

תודה

פורסם
  • מחבר

אין פה אף אחד שמכיר את התופעה ויכול לעזור?

פורסם

orenbroder, אני מציע לך לקרוא את חוקי הפורום לפני שאתה ממשיך לרשום הודעות בפורום!

א.

כותרות:

הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שהנכם פותחים, הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

כותרת טובה וממצה תזמין יותר אנשים להיכנס לדיון שלכם, ותגדיל את הסיכויים לקבל תשובות. בנוסף, כותרת ממצה המכילה את נושא הדיון יכולה לעזור למשתמשים אחרים למצוא את הדיון במערכת החיפוש בפורום.

כמו כן, שימו לב שיותר אסתטי ונעים להיכנס לפורום שבו דיונים עם כותרות ענייניות, מאשר לפורום שכולו מלא בהודעות כדוגמת "אחים שלי תעזרו לי!!!!!!!!" או "מי שמוצא לי את הפתרון מלך!!!!!!".

במידה והתבקשתם לשנות את הכותרת, תוכלו לעשות זאת על ידי כפתור העריכה, שנמצא בהודעה הראשונה שלכם בדיון, מצד שמאל למעלה.

דיונים שכותרתם לא תיערך בהתאם יינעלו, ופותח הדיון יקבל אזהרה!

ב.

הקפצת דיונים:

הקפצת דיונים הינה פרסום שתי הודעות ברצף במטרה לקדם את הת'ראד במעלה הרשימה (הודעות מסוג "UP" וכדומה). הקפצה שכזו מותרת אך ורק לאחר 24 שעות מפרסום התגובה הראשונית! כל הקפצה שכזו לפני הזמן המותר תזכה את פותח הת'ראד באזהרה אלא אם כן הוסף מידע חדש ורלוונטי.

אתה לא תקבל אזהרה בגלל שאתה חדש ובגלל שההקפצה שלך גבולית, אבל זאת תהיה הפעם האחרונה. לאחר מכן כל עבירה על חוקי הפורום תוסיף לך אזהרה, ב3 אזהרות תורחק/תושתק מהפורם זמנית או לצמיתות. קח את זה בחשבון.

את הכותרת תשנה לאחת אינפורמטיבית, כלומר שיהיה מובן מה הבעיה.

כמו כן, הועבר לפורום המתאים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים