פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים אני יודע שזה דבר אולי לא רגיל לבקש אותו בפורום אני מתחיל כבר לבנות את המחשב ואין לי את הוינדוס ויסטה אם יש פה מישו בראשון {מזרח-מרכז} שיכול להעביר לי אודה לו מאד!תודה רבה
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים אם לא הבנת יש חוקים בפורום הזה.מה שאתה מבקש זה לא חוקי.ועל כך כנראה שתקבל אזהרה ולא תקבל תשובה או עזרה במקרה הזה.
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים חח מה אתה רציני?<! א. אתה חושב שמישהו שרכש את המערכת במיטב כספו פשוט יתן לך להתקין גם?ב. אם התכוונת למשהו גנוב (תוכנה שהורדה) זה ממש אבל ממש לא המקום לבקש עזרה לגבי זה ובטח שלא לפתוח סחר בין משתמשים בסחורה גנובה!
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים א)בוא נגיד כזה דבר אני קניתי את המערכת הפעלה הזאת (וויסטה אולטימט) ואחי אני אפילו לא מביא לאחותי להתקין אותה על המחשב שלה,(להזכירך מותר להתקין את המערכת על מחשב אחד בלבד!) כדי שלא יהיה לי בעיות עם הרישיון.ב)אתה לא תמצא, גם כי אסור וגם כי סיכויים קטנים שמישהו באמת יתן לך אלא אם כן יש לו אינטרס לכך.(ואני מדבר על המקרה הלא חוקי)
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים ננעל על תוכן לא חוקי.joniarיש לך אזהרה שנייה על תוכן לא חוקי. בשלישית תורחק/תושתק.אני מציע שתקרא את חוקי הפורום כדי להמנע מאי נעימות בהמשך.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301391.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.