עבור לתוכן

"תלונה בהרצליה: בעלי ובני היכו אותי לאחר שנגעתי במסך המחשב"

Featured Replies

פורסם

:screwy: :screwy: :screwy: :screwy:

רק בגלל נגיעה במסך פשוט הזוי :bash::kopfpatsch:

פורסם

לשבור להם את המסך >:(

פורסם

וואו, הכי מצחיק אם נגלה בסוף שזה איזה CRT 15" ג'נרי שהוא מצא במזבלה :lol:

אבל באמת, להרביץ לאמא שלו אפילו אם זה מסך LCD 103" 1600P הכי טוב שקיים היום, אומר שהוא צריך כדורי הרגעה.

פורסם

אני פעם הרבצתי לחבר שלי בגלל שיש לו נטייה לגעת במסך מחשב ולהשאיר טביעות אצבעות על כל המסך. זה אחד הדברים שיותר משגעים אותי.

פורסם

כן!!

אחד החברים שלי יש לו נטייה משום מה אם הוא רוצה להראות משהו על המסך הוא חייב ללחוץ אותו

עד כדי שרואים את ההתפזרות הפלזמתית הזו :-X

אז תמיד ברגע שאני רואה שהוא מושיט את היד אני נותן ליד סתירה :pissed:

יש לי מסך מלוכלך, לא צריך להרוס אותו יותר :smile1:

פורסם

אני זוכר כשקנו לי LCD, ולכולם היה עדיין CRT (היתי בין הראשונים על LCD, שעדיין משרת אותי נאמנה עד היום ונראה מצויין)

כולם היו חייבים לדחוף אצבעות לתוך המסך שלי=\

פורסם

גם אני שונא כשעושים את זה, לחברה שלי יש נטייה לגעת עם הציפורניים שלה במסך כשהיא מראה לי משהו, זה מטריף אותי והיא ישר חוטפת פליק ביד :P

(כמה שזה מעצבן זה כמובן לא מצדיק לדחוף ולהכות מישהו, בטח ובטח לא אמא.. לפי הכתוב זה נשמע שהיא אשה מוכה, הזבלים האלה כנראה מוצאים כל סיבה קטנה להרביץ לה)

פורסם

הזוי הזוי הזוי....

פורסם

אולי זה היה מסך EIZO?

צריך יותר פרטים, בטח ניסתה לנקות אותו עם חומר או משהו

פורסם

נראה לך באמת שזה התחיל מהמסך?

זה בטוח הרבה לפני, והם סתם חיפשו משהו קטן, ואני לא אופתע אם היא פשוט אישה מוכה :nixweiss:

פורסם

איזו כתבה מפורטת...

פורסם

נראה לך באמת שזה התחיל מהמסך?

זה בטוח הרבה לפני, והם סתם חיפשו משהו קטן, ואני לא אופתע אם היא פשוט אישה מוכה :nixweiss:

מה שאתה מתאר, תגובת שרשרת, יכול להיות וייתכן מאוד שזה באמת הסיפור, מכיוון שלנשים מוכות יש נטיה שלא לספר לאף אחד, ובמקרה הזה היא כן הלכה והתלוננה.

פורסם

שאפחד לא יגע לי ב2007FP, אני אתלוששש לו את האצבע :smile1:

פורסם

וואי אנשים דפוקים

אפילו פה אין כאלה אנשים דפוקים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים