פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים מקווה שהמסך שווה את זה.http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3585747,00.html
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים וואו, הכי מצחיק אם נגלה בסוף שזה איזה CRT 15" ג'נרי שהוא מצא במזבלה אבל באמת, להרביץ לאמא שלו אפילו אם זה מסך LCD 103" 1600P הכי טוב שקיים היום, אומר שהוא צריך כדורי הרגעה.
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים אני פעם הרבצתי לחבר שלי בגלל שיש לו נטייה לגעת במסך מחשב ולהשאיר טביעות אצבעות על כל המסך. זה אחד הדברים שיותר משגעים אותי.
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים כן!! אחד החברים שלי יש לו נטייה משום מה אם הוא רוצה להראות משהו על המסך הוא חייב ללחוץ אותו עד כדי שרואים את ההתפזרות הפלזמתית הזו :-X אז תמיד ברגע שאני רואה שהוא מושיט את היד אני נותן ליד סתירה יש לי מסך מלוכלך, לא צריך להרוס אותו יותר
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים אני זוכר כשקנו לי LCD, ולכולם היה עדיין CRT (היתי בין הראשונים על LCD, שעדיין משרת אותי נאמנה עד היום ונראה מצויין)כולם היו חייבים לדחוף אצבעות לתוך המסך שלי=\
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים גם אני שונא כשעושים את זה, לחברה שלי יש נטייה לגעת עם הציפורניים שלה במסך כשהיא מראה לי משהו, זה מטריף אותי והיא ישר חוטפת פליק ביד (כמה שזה מעצבן זה כמובן לא מצדיק לדחוף ולהכות מישהו, בטח ובטח לא אמא.. לפי הכתוב זה נשמע שהיא אשה מוכה, הזבלים האלה כנראה מוצאים כל סיבה קטנה להרביץ לה)
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים אולי זה היה מסך EIZO?צריך יותר פרטים, בטח ניסתה לנקות אותו עם חומר או משהו
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים נראה לך באמת שזה התחיל מהמסך? זה בטוח הרבה לפני, והם סתם חיפשו משהו קטן, ואני לא אופתע אם היא פשוט אישה מוכה
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים נראה לך באמת שזה התחיל מהמסך? זה בטוח הרבה לפני, והם סתם חיפשו משהו קטן, ואני לא אופתע אם היא פשוט אישה מוכה מה שאתה מתאר, תגובת שרשרת, יכול להיות וייתכן מאוד שזה באמת הסיפור, מכיוון שלנשים מוכות יש נטיה שלא לספר לאף אחד, ובמקרה הזה היא כן הלכה והתלוננה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.