עבור לתוכן

MetallicA:the game teaser

Featured Replies

פורסם

מה רע באלבום החדש שלהם?

פורסם

מה רע באלבום החדש שלהם?

נשמע כמו הצרות שלי... אבל כמובן שצריך לחכות לגרסה הסופית, אחרי mastering ו-stuff... או ששמעת את הסופית? (לא בדקתי בשבועיים האחרונים מה קורה עם האלבום הזה...)

ובחיאת... משחק של מטאליקה? מה הדבר הבא? פרסומות לאורביט עם מוזיקה שלהם? נעלי מטאליקה? קונדום בצורת ג'ייסון? עוד שנתיים נראה אותם משחררים שיר לאירוויזיון ועוד ארבע שנים הם יתחילו לעשות קאמבקים בקצב של צביקה פיק. הלהקה מיצתה את עצמה, ומשחק עם דמויות הלהקה נראה כמו גימיק שיווקי ממש דבילי...

פורסם

יצא כבר בעבר משחק על הלהקה Kiss

פורסם

יצא גם עם מייקל ג'קסון... ואני בטוח שכל מיני אחרים (חווה אלברשטיין בטח עובדת על משחק בימים אלה). הקטע הוא שלהקה צריכה לנגן ולשיר כמו שצריך, ולא להתעסק באיך להרוויח עוד כסף... ברגע שה-merchandise מעניינים את הלהקה יותר מהמוזיקה שלהם, זה הרגע שבו הם צריכים לפרוש. And don't get me wrong - אני מאוד אוהב את המוזיקה שלהם (לפחות מה-10 שנים הראשונות), ואני חושב ש-S&M הוא יצירת מופת (אם כי רוב העבודה על ההופעה הזאת היא של מייקל קיימן). אני פשוט חושב שחוץ מ-S&M2 (עם שירים טובים אחרים שלא נכללו במקורי), אין להם הרבה מה לחדש ושמשחק עם דמויות הלהקה הוא רעיון דבילי (שעדיין מליוני ילדים בני 15 יקנו/יורידו בהתלהבות). אני מקווה שאני טועה ושהמשחק (והדיסק) יוכיחו את עצמם כשווים ביותר, אבל כמו שזה נראה מכאן - אין לי ציפיות גבוהות במיוחד.

פורסם

יצא גם משחק של Irom Maiden ;D

קראו לו: Ed Hunter

פורסם

אם כבר מדברים על משחקים היה גם משחק של להקה QUEEN שנקרא QUEEN THE EYE לפי דעתי הוא היה ממש מעפן.

והאלבום החדש הוא לא רע אני לא אומר שהוא פיצוץ אהל הוא גם לא רע.

ואני אישית מאוד אוהב את הלהקה ולא מחשיב אותם לגימיק זול ולגבי מוצרים שלהם ששכחתה לציין COCK RING של ג'יימס ;D

ולך תדע אולי המשחק יהיה טוב.

נ.ב יש הופעה חיה עכשיו ב M2 ו ב MTV של מטאליקה מומלץ.

פורסם
  • מחבר

אם כבר מדברים על משחקים היה גם משחק של להקה QUEEN שנקרא QUEEN THE EYE לפי דעתי הוא היה ממש מעפן.

והאלבום החדש הוא לא רע אני לא אומר שהוא פיצוץ אהל הוא גם לא רע.

ואני אישית מאוד אוהב את הלהקה ולא מחשיב אותם לגימיק זול ולגבי מוצרים שלהם ששכחתה לציין COCK RING של ג'יימס ;D

ולך תדע אולי המשחק יהיה טוב.

נ.ב יש הופעה חיה עכשיו ב M2 ו ב MTV של מטאליקה מומלץ.

איזה הופעה ענקית זאות הייתה!!!

האלבום החדש והסופי אפשר להוריד ממקום ההורדה האהוב עליך, אלבום גרועה. אבל זה לא נחשב לאלבום של מטאליקה החדשה כי זה בלי רוב :) בהופעה הם ביצעו כמה שירים מהאלבום החדש ואיזה ביצוע ענקי זה היה, יותר טוב מהאלבום. ואגב כול הכבוד ללארס! הבן אדם כבר בין 40 ועדיין נותן ביצועוים אלוטמטיבים

חזרה לנושא (בערך) בסדר מטאליקה ממוסחרים משהו רצח אבל למי זה אכפת שהם סתם רודפי בצע? העיקר שהם עושים מוזיקה מ ע ו לה.

פורסם

KISS PSYCHO SIRCUS (מקווה שרשמתי נכון)! משחק גדול!!! סיימתי אותו, אין אני לא חושב שהוא הגיע לארץ?

אבל עדיין מי שלא שיחק בו, ואוהב מטאל, זה MUST.

פורסם

אתם יודעים זה ממש זנות מה שאנחנו עושים להם.....

נכון אני מסכים שהם התמסחרו טוטאלית והאלבום שלהם די גרוע (אין בכלל מה להשוות לאלבומים קודמים)

אבל שוב מטאליקה תמיד מתעדכנת ומתאימה את עצמה לרוח הזמן אם נאהב את זה או לא....

אני לא חושב שאתם יכולים לשפוט את מטאליקה ככה...תחשבו שעדיין היום הם נדחקים לשוליים יחסית...ואף אחד מהטלוויזיה לא יורק לזכותם למרות שהם אלו שהפכו את הסגנון של המטאל שממנו נולד הרוק כאסח והניו מטאל למושלם.....

יש להם רשימה עצומה של שירים שהפכו ללהיטים....ועדיין מתייחסים אליהם בתקשורת בקושי....

בוא נגיד ככה,קודם הכל היום ממוסחר...ואתם לא הייתם שופטים ככה אומנים אחרים...רק בגלל שזה מטליקה כולם חושבים שהם מחוייבים להיות מטאליקה של שנות ה-80?

להקה שאולי הייתה בשנות הזוהר אבל חיה מפה ליד.....ואני רציני.

ודבר אחרון לא חסר להם כסף,גם הנינים שלהם יחיו יפה מאוד תאמינו לי...אז אולי חשבתם שהם עושים את זה בגלל שהם נהנים?!

פורסם

האלבום החדש של מטאליקה - St.Anger הוא אלבום פצצה ! זאת הפעם הראשונה שאני שומע אלבום של מטךיקה ובאמת נגנבתי ;D

פורסם

זה סגנון קצת שונה מתמיד

יותר סגנון של סיסטמ אופ ה דאון... רק שלא מצא חן בעיני כל כך

וסולריס, אם זה פעם ראשונה שאתה שומע מטאליקה, אז כדאי לך מאוד לשמוע עוד אלבומים שלהם כי אתה באמת תאהב אותם..

פורסם

איך הגעת לזה שהם נשמעים כמו סיסטם?

בגלל התופים?

:kopfpatsch: שטויות...

לדעתי הם חזרו קצת למוזיקה הראשונה שלהם..ככה הם נשמעו בהתחלה..קח כל אלבון ראשון שלהם ותקשיב לו...

הדיסק הזה בנתיים נשמע מעולה..והבסיסט החדש (תודה לאוזי ...) נשמע מצויין.. :ylsuper:

פורסם

יצא לי לשמוע שיר אחד חדש שלהם במקרה בMTV, וזה באמת נשמע דומה קצת לSOAD אבל ידעתי שזה לא הסולן והקול שונה. אחר כך הופתעתי לגלות שזה מטאליקה גם כי אני לא מכיר אותם כל כך וגם כי זה היה MTV של אמצע היום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים