פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים סרטי DIVX? תלוי במכשיר הDVD, בגדול התשובה היא כן (במידה והוא קורא DIVX...)בשביל לצרוב שני סרטי DVD על דיסק אחד, צריך ליצור תפריט עם תוכנה מתאימה, עד כמה שאני יודע.
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים מחבר סרטי DIVX? תלוי במכשיר הDVD, בגדול התשובה היא כן (במידה והוא קורא DIVX...)בשביל לצרוב שני סרטי DVD על דיסק אחד, צריך ליצור תפריט עם תוכנה מתאימה, עד כמה שאני יודע.מה זה אומר תפרריט עם תוכנה מתאימה ?
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים אם אתה רוצה לצרוב אותם כסרטי DVD, אז כמו שנאמר אתה צריך ליצור תפריט בחירה. אם המכשיר שלך קורא DIVX ואתה מתכוון לצרוב את הסרטים בפורמט הזה, אתה פשוט צורב את הדיסק כ"דיסק נתונים" עם הקבצים של הסרטים שאתה צריך.
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים לצריבת DIVX\XVID לנגן שיודע לקרוא את זה תצרוב כ-DATAלצרוב כ-DVD VIDEO תשתמש בתוכנות יעודיות כמו NERO VISION שיודעות לדחוף מס' סרטים ביחד (על הדרך הם גם יוצרות תפריט בחירת סרט).
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים מחבר לצריבת DIVX\XVID לנגן שיודע לקרוא את זה תצרוב כ-DATAלצרוב כ-DVD VIDEO תשתמש בתוכנות יעודיות כמו NERO VISION שיודעות לדחוף מס' סרטים ביחד (על הדרך הם גם יוצרות תפריט בחירת סרט).יש לי nero 7 יש את הפשרות הזאת אם אפשר מדריך תודה מראש !!!
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים אצלי בדי וי די , כשאני צרוב דיסק דאטה ושם איזה 6 קבצים של סרטים. 6 סרטים שונים. הוא קורא אותם ככה רגיל. ויש תפריט לבד בדי וי די.אבל הבעיה היא שהוא לא מעלה את הקבצי תרגום שאני מוסיף לסרטים.
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים וואלה זו הבעיה ? חשבתי שזה הדי וי די. בדי וי די הקודם , הייתי שם 6 סרטים בתקיות שונות. וסוגר כל קובץ תרגום בתקיה נפרדת עם הסרט. וזה היה מזהה לבד. אבל להבא אני אנסה לתאם את הסיומות של התרגומים לסרטים בדיוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.