עבור לתוכן

יש אריזות .. ויש אריזות.

Featured Replies

פורסם

לא הבנתי, איך את החרא שידוע בשמו כ WM 6.1 ל MAC OS X באיפון ?

לא הבנתי, איך הודעה חסרות מילים דפי הפורום? :smile1:

בהחלט שאני משווה, למרות שהסאמסונג בהחלט איטי יותר, הוא הרבה יותר פונקציונלי.

לא חכמה שמערכת ההפעלה שלך תהיה מהירה- אבל סגורה, בשביל זה יש לנו את סדרה 40 של נוקיה.....

שני המכשירים האלו הם eye candy לחלוטין, אבל מבין שניהם, אני מעדיף את הסאמסונג.

תכל'ס, הייתי מעדיף שישימו באמת WM2005, גרסת ה PPC הרגילה, לא ה "מותאמת לטלפונים", עם יישום טלפון נפרד. המערכת ההיא הרבה יותר מהירה ויציבה מאוד, וגם יש לה כרגע הרבה יותר יישומים מותאמים.

פורסם

מה אתה מעדיף בו?

הממשק שלו מציק, הוא איטי להחריד, הWIFI בו ממש מתממש בגלל המסך הקטן.

הדבר היחיד שאני יכול להגיד לטובתו זה המצלמה, יש בו מצלמה די טובה, אבל גם היא ממש איטית, עד שהוא מצלם תמונה עובר נצח.

הסתכלו לדוגמא בתמונה הזאת, היה הרבה יותר חשוך שם (קחו את התמונה השניה של הU900 בתור השוואה)

photo0011cg7.th.jpg

תראו איך הכל יצא מטושטש יחסית לתמונה השניה, כי פשוט לוקח לו מלא זמן לצלם והיד רועדת.

הU900:

009iq5.th.jpg

ומזה לא חכמה שהיא תהיה סגורה וחכמה?

המערכת שלו סגורה כמו המנעול על תחתוני הצניעות של לריסה טרימבובלר.

ומערכת פתוחה היא לא סיבה לאיטיות, אתה יכול לקחת גם מערכת סגורה (כמו במקרה שלנו לדוגמא) שעמוסה בזבל והיא תהיה ממש איטית, או לקחת מערכת פתוחה שתהיה מהירה

פורסם

מה סגור במערכת ההפעלה של האיפון ? אפשר גם לפתח מוצרים רשמית עם ה SDK וגם לפתח מוצרים צד שלישי עם פריצה בלי בעיה.. וכל תוכנה שם הרבה יותר טובה ומושקעת ממה שיש ל WM.

פורסם

גדול. נכנס ישר למועדפים שלי.

פורסם

מה סגור במערכת ההפעלה של האיפון ? אפשר גם לפתח מוצרים רשמית עם ה SDK וגם לפתח מוצרים צד שלישי עם פריצה בלי בעיה.. וכל תוכנה שם הרבה יותר טובה ומושקעת ממה שיש ל WM.

מי דיבר על האייפון? דיברתי על הסמסונג...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים