עבור לתוכן

[עזרה] כפתורים שקופים

Featured Replies

פורסם

יש לי במארז כמו שניתן ליראות למטה כפתורים מצופים ניקל כזה

משהו נחמד מאוד

חשבתי לעשות שבלונה/תבנית מגבס בצורה שלהם וליצוק בפנים איזה חומר שקוף שיתקשה ולאחד מכן לעבד אותם טוב ולשים מאחורה לד אולטרה ברייט ואז זה הייה כפתור זוהר כזה בצבע של הלד

רק בעיה אחת מונעת ממני לעשות את זה

מה לעזאזאל אני יוצק שמה?

איזה חומר יכול להיתקשות ולהפוך שקוף?

אפוקסי? יש כזה שקוף?

אני צריך משהו פלסטי וקשיח

יש עצות ?

נ.ב סלחו על הראש המעוות , הרופא אמר שיש לי קדחת המודינג חחחחחחחחח

אבירם ;D

[attachment deleted by admin]

פורסם

סיליקון?

פורסם

יש לי במארז כמו שניתן ליראות למטה כפתורים מצופים ניקל כזה

משהו נחמד מאוד

חשבתי לעשות שבלונה/תבנית מגבס בצורה שלהם וליצוק בפנים איזה חומר שקוף שיתקשה ולאחד מכן לעבד אותם טוב ולשים מאחורה לד אולטרה ברייט ואז זה הייה כפתור זוהר כזה בצבע של הלד

רק בעיה אחת מונעת ממני לעשות את זה

מה לעזאזאל אני יוצק שמה?

איזה חומר יכול להיתקשות ולהפוך שקוף?

אפוקסי? יש כזה שקוף?

אני צריך משהו פלסטי וקשיח

יש עצות ?

נ.ב סלחו על הראש המעוות , הרופא אמר שיש לי קדחת המודינג חחחחחחחחח

אבירם ;D

זה לא ניקל זה ציפוי ... תוציא תפאנל פרק תכפתור הדלקה ותבדוק מה שלומו

גרד את הציפוי מבפנים עם משהו חד ודק וראה מאיזה פלסטיק הוא עשוי עם זה פלסטיק שקוף הרווחתה! :lol::smile1:

פורסם
  • מחבר

זה לא ניקל זה ציפוי ... תוציא תפאנל פרק תכפתור הדלקה ותבדוק מה שלומו

גרד את הציפוי מבפנים עם משהו חד ודק וראה מאיזה פלסטיק הוא עשוי עם זה פלסטיק שקוף הרווחתה!

חח האמת שברור שזה לא ניקל כי אי אפשר לצפות פלסטיק בניקל

או שכן ואני לא יודע

אנואי ניסיתי לעשות את מה שאמרת וזה פלסטיק לבנבם כזה אני לא יודע על כמה הוא יהיה שקוף שאני ישים מאחורי לד אולטרה ברייט

בקשר להוא מעלייך

סיליקון הוא יהיה כמו גומיגם כזה אני ינה ללחוץ והסיליקוםן יתעקם וגם לא ניראה לי שאפשר לעבד סיליקון

פורסם

אפשר מניסיון איך יש פלאפונים עם כפתורים או מחשבונים וכו' חוץ מזה פעם עשיתי ככה מוד דומה

פורסם

דבק חם! :xyxthumbs: שקוף למחצה וקל לעבד אותו, הוא טיפה גומי אבל יתן אחלה של תוצאה..

אופציה ב' היא דבק מגע/ 3 שניות וכדומה שאתה יכול לשים לך כמות יפה ונאה בתוף פקק של בקבוק שתוריד לו ת'הברגה בשניה וחצי עם ראש שיוף של דרמל ואז אתה ממלא את הפקק במלא מלא דבק ואז אתה מפרק ת'פקק ושולח אותו לפח ויש לך "כפתור" לעיבוד נאה..

אופציה ג' היא חיבור של כמה שכבות פרספקס והדבקה שלהם, זה הדבר הכי יפה לדעתי שתוכל לעשות ואם אתה רוצה לראות עוד קצת תמונות של מה שאני מתכוון אז בקר במוד ספיידרמן של תום- "אליאן" (זה הניק, באנגלית) ושם הוא עושה בערך מה שאני מתכוון אליו רק לפוציומטרים של הריאובאס..

בכל מיקרה אבירם, הרבה בהצלחה במוד! ;)

אפשר לדעת מה התיכנונים להמשך? (פאנל חדש דנדש?)

פורסם
  • מחבר

YogiBear

הממ

פנל חדש לא כי הפנאל שיש לי עכשיו הוא חדש חח

פשוט יש בו כפתורים ניקל אז רציתי לעשות אותם שקופים שיהיה מעניין

בעיקרון אני לא עושה משהו מוגדר אני פשוט מסתכל עליו ומה שלא בא לי טוב בעיין אני משנה מוסיף

המארז בצבע שחור שמתי אורות אדומים בספק שמאירים על הלוח אם קצת וקצת מאחורה מהחורים של הספק יש לי מאורר 80 ששמתי לו 4 לדים אדום צהוב ירוק וכחול עשיתי חלון ענקק במארז בדלת כמו שרציתי והיום שמתי גם שתי מאוררים שקופים החלפתי אורות בקרה לכחול ואדום שמתי בפנל של הסידי פס כזה שזוהר בצבע כחול

שמתי שורה של לדים שתאיר את הסלוטים למטה צבעתי את כונן פלופי הלבן מגעיל ההוא שהייה בצבע שחור הוא הישתלב פצצה בפנל

ועוד עוד עוד חח

בעיקרון אני מתלבט בין שילוב של מסך 5-6 אינץ' ב3 מפרצים פנוים שיש לי וגם לשים פאן באס למרות שאני לא ממש צריך

כי יש לי פאן באס בספק

כןכן בספק

יש לי כפתור שמה שמחליש את כול העסק ומעמעם את האורות משהו קטלני חחח

אממ עכשיו חשבתי על כפתורים

יש יש מלא מה לעשות חח זה לא נגמר

אם תרצה אני יצלם לך ויעלה שתראה את המחשב ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים