פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים קודם כל- אם הנושא הזה מתאים למקום אחר בבקשה להעביר לשם או מה שלא יהיהעכשיו לבעיה: יש לי מחשב (די ישן האמת) שעושה ריסטרטים על דעת עצמו מפעם לפעם בכל מקרה אני צריך שם,מספר טלפון,וכתובת של מעבדה טובה ואמינהעדיף באזור המרכז (תל אביב,הרצליה,רמת השרון,רעננה)תודה על העזרה
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים מחזק את מה שנאמר מעליי.בכל מקרה, ברמת גן יש את LOGICPC, שאני מאוד אוהב. עובד איתם כבר הרבה זמן, אנשים מאוד רציניים שם.
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים מחבר ^תודה^זאת לא בעיה בחומרה (פירמטתי את המחשב וזה עדיין המשיך לעשות את זה)
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים חעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעחחחחחחחחחחחחחחעעעעעעעעעעעעעעעעעעעחעחעחחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחחעחעחעחעחעחחעחעעחחעחטוב ... אתה קצת סותר את עצמך .. פורמט פותר בעיית תוכנה ולא חומרה..מה שיש לך זה כנראה בעיית חומרה ולרוב זה אחד מהדברים הבאים :1. טמפרטורת מעבד גבוהה (ורכיבים אחרים בכללי)2. ספק דפוק3. הארדיסק עם גליצ'ים.. אלא העיקריים .. דווקא נראה לי ששכחתי משואני מציע לך לבדוק מה הטמפ דבר ראשון כי אם טמפ המעבד 80 מעלות אז אתה חייב להחליף לו משחה טרמית דחוף ואולי גם לנקות קצת אבקמהמאווררים ומההיטסינקואם כל זה היה סינית בשבילך אז באמת עדיך לך לשלם 50 -100 שקל למעבדה אמינה שתסדר לך את זהכמובן אם זה בעיה בספק אז המחיר יגדל
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים מחבר ^תודה על הטיפים^אבל המחשב הזה לא הולך להישאר אצלי אני הולך לתת אותו לסבתא שלי, ככה שאפילו אם לי זה לא סינית לה זה כן.בכל מקרה יש לי שם של מעבדה אחת אני צריך לפחות עוד אחת יש רעיון?
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים חעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעחחחחחחחחחחחחחחעעעעעעעעעעעעעעעעעעעחעחעחחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחע....נסחפת קצת.בכל מקרה יש לי שם של מעבדה אחת אני צריך לפחות עוד אחת יש רעיון?יש לך את הסניף KSP ברמת-גן שלאחרונה השירות שלהם די מפתיע ומצויין.תוכל לראות את המחירון באתר שלהם.בהצלחה.MuTaTiOn.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.