עבור לתוכן

משחקים לא ברזלוציה טבעית של הLCD

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מסך LCD 24 למשחקים וסרטים (benq g2400w) ודיברתי עם חברים, והבנתי שזמן כל שהוא אחרי קניית המסך, המחשב שלי יתאמץ מאוד בשביל להריץ משחק על הרזולוציה הטבעית שלו, כרגע זאת לא בעיה כי המחשב שלי בן חודש (HD 4870, E8400 @ 3.0) ואני לא מעריך שהוא יתאמץ להריץ את המשחקים החדשים על הגדרות גרפיקה מקסימליות גם במסך 24" אבל בעוד כחצי שנה שנה, כאשר המחשב יחשב מיושן כבר, אם אני אריץ משחקים ברזולוציה נמוכה יותר, האם זה יפגע באיכות התצוגה בצורה דרסטית?

אני שואל בעצם עד כמה רואים כשמריצים משחק ברזולוציה לא טבעית של המסך?

פורסם

זה תלוי במעבדים הגרפיים של המסך וביכולת האקסטרפולציה שלהם. אינני מכי ספציפית את המסך

לפי דעתי תמיד עדיף להוריד פילטרים ובפרט AA לפני שמורידים רזולוציה.

פורסם

אם יש לך את המסך הזה עכשיו, למה שלא תנסה להריץ משחק קיים ברזולוציה נמוכה ותגיד לנו אם זה נראה לך פחות טוב בהרבה.

פורסם

ולמה אתה חושב שכזה מחשב חזק יתיישן בעוד חצי שנה... אתה תמיד תוכל להוסיף עוד CF של 4870 במקרה ותצטרך. אם תשים גם רזולוציה נמוכה יותר שהיא כפולה שלמה של היחס של המסך.

פורסם

זה העתיד לשחק ב hd

ל 24/26 זה קצת גבולי למשחקים כמו crysis או far cry 2 שייצא עכשיו

בהחלט ניתן להוריד את הרזולוציות ברמה שווה בלי יותר מדי לפגוע באיכות התצוגה

פורסם
  • מחבר

ולמה אתה חושב שכזה מחשב חזק יתיישן בעוד חצי שנה... אתה תמיד תוכל להוסיף עוד CF של 4870 במקרה ותצטרך. אם תשים גם רזולוציה נמוכה יותר שהיא כפולה שלמה של היחס של המסך.

אני לא אוכל להוסיף עוד 4870 בגלל מקום (נכון נשמע מוזר?) ה4870 שלי מקורר עם HR-03GT והוא ממש גדול, ומכסה את הסלוט השני, אבל בטח אפשר יהיה להסתדר איכשהו.

קיצר הזמנתי את המסך, אני מקווה שהוא יגיע עד סוף שבוע הבא, אני אנסה להעלות תמונות שלו.

אם הרזולוציה נסתדר, בדקתי על המסך שלי (19" של MAG) איך נראים משחקים ברזולוציה לא טבעית וזה לא סוף העולם, במקרה הכי גרוע אפשר גם להוריד אפשרויות גרפיות, וגם למסך יש 1:1 mapping.

פורסם

אני לא מבין מה זה הרזולוציה הטבעית.

אם שומרים על אותו היחס לא אמור להיות הבדל לא?

ד"א לאיזה טמפרטורה הוריד הHR-03 GT את הכ"מ? ואתה יודע שיש שתי דרכים להרכיב אותו, והשנייה לא תכסה לך את הסלוט השני.

פורסם
  • מחבר

הGT הוריד אותו ל45~ מנוחה 55 במאמץ (55 זה הכי הרבה שראיתי, לרוב הוא יותר בכיוון 50)

ויותר חשוב הוא גם הוריד אותו ל0 מבחינת שמע, אי אפשר לשמוע כלום (המאוורר נקסוס הזה זה הדבר הכי שקט ש(לא) שמעתי בחיים שלי)

הוא מורכב כך שההיטסינק למטה, כי כשאני מרכיב אותו למעלה, הוא נתקע ב120EXTREME שלי

אם אני ארצה יום אחד באמת לשים CF אני כנראה אוכל פשוט לסובב את ה120 מצב מאונך למאוזן ואת הGT ללמעלה ואז יהיה לי מקום

אבל זה רחוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים