פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים אבל, אני צריך שהתוכנה לא תצריך אותי לדעת את הIP של המחשב.אני רוצה לשלוט על המחשב שלי בבית מהמחשב הנייד שלי, ושתהיה לי האפשרות לקחת קבצים וכדו.....
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים אם היא לא יודעת מה הIP של המחשב המארח איך היא תתחבר אליו?תפעיל אצלך שירות dynamic dns כלשהו וזהו.מה כבר לא מספיק "מקצועי" בlogmein?
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים מחבר לדוגמא, חוסר היכולת להעביר קבצים ממחשב למחשב בצורה ישירה בחבילה הבסיסית
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים אז תשלם כסף ואז תוכל גם להעביר קבצים. או שתשתמש בהם בשביל לגלות ip או לשלוח למייל. בכל מקרה העברת הקבצים תהיה איטית ותלויה במהירות השליחה של המחשב השולח
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים מחבר יופי...אבל אני מניח שיש עוד תוכנות מעבר ללוג מי אין (כי את זה כבר כתבתי בשאלה, כך שלא עניתם לי עדיין), המליצו לי על TEAMVIEWER, נראה נחמד, אבל הNAG SCREEN שלו די מפריע.יש עוד תוכנות בשוק?
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים כבר תקופה די ארוכה שאני משתמש ב-NoIP.com כ-Dynamic DNS - מאוד מומלץ, במקום לזכור כתובות IP שמתחלפות גם ככה . . .וב-RealVNC כדי לבצע אתה השליטה מרחוק. מאוד נוח. תן לזה נסיון ותראה אם זה מתאים לך.
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים מחבר ניסיתי להכנס לאתר noip.orgזה מה שקיבלתי: The NOIP Research ProjectInternet Enabled Since 1992!Access RestrictedCopyright © 1992-2006 The NOIP Research Project
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים ניסיתי להכנס לאתר noip.org זה מה שקיבלתי: The NOIP Research Project Internet Enabled Since 1992! Access Restricted Copyright © 1992-2006 The NOIP Research Project טעות שלי NoIP.COM
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.